Molspiracy: Bevestigde Anke nu dat ze de Mol is?

Molspiracy: Bevestigde Anke nu dat ze de Mol is?

Geschreven door Shannen Stolte Laatste update:

Wow, de aflevering begint al goed! Nabil geeft ranomi gewoon een joker. Wel heel lief, maar de mol is geen joker nodig toch? Of is hij gewoon een ontzettende lieve kandidaat? Ze beginnen gelijk met de test. Dit keer maar 15 vragen inplaats van 20. Wat zou hier de reden van zijn? De groepjes bestaan uit: Daniël, Anke en Soy. En het andere groepje is Jurre, Ranomi en Nabil.

De roadtrip is gestart van 2 dagen! Waarbij ze geld kunnen verdienen en verliezen blijkbaar. Daniël stapt op de eerste plank en breekt al gelijk een ei. Is zijn bijnaam toevallig LEO? (Lomp en onbenullig) Het groepje van Soy, Anke en Daniël hebben €1000 weten te pakken. De andere groep heeft helaas geen geld weten te verdienen.

Anke wil geld sparen door geen kist mee te nemen. Soy en Daniël willen hem heel graag. Zij hebben er dan ook één gekocht. De andere groep besluit ook een kist mee te nemen. Ik ben heel benieuwd wat daar in gaat zitten.

Daarna komen ze aan bij het hotel om te overnachten en bespreken ze de dag en wie ze verdenken. Soy, Daniël en Anke proosten nog even op de mol met champagne. Anke reageert ook dood leuk met: thanks!! Is dit een hint?

Dag 2 is begonnen en mogen ze na een lange tijd rijden weer een opdracht doen. Dit keer is het wel allebei een andere opdracht. En de één is veel makkelijker dan de andere. Dat van Soy, Daniël en Anke was opzich prima te doen. Een betere structuur inrichten en het is haalbaar. Maar ik snap met de tijd dat het stress geeft. Die van Nabil, Ranomi en Jurre was veel lastiger. Maar helaas ook €0. In deze opdracht verdienen ze niks.

Nu zijn de rollen omgedraaid met de spellen. Misschien halen ze dan nu wel goed op. Het groepje van Daniël, Soy en Anke verdienen met deze opdracht alweer €1000. Dat groepje heeft al €2000 verzameld en de andere groep helemaal niks. Maar wel geld uitgeven voor een kist waarvan je niet weet wat er in zit. 

Uiteindelijk komen ze weer aan bij Rik in een grote grot. Ze hebben met deze opdrachten quite gespeeld als het gaat om geld. Geen geld in de pot, eigenlijk ook geen extra geld uit de pot. Maar wel 4 kisten. 

O my, hoe geniaal is dit gespeeld. Die stoelen in de kisten, herkenbaar is het niet? Zegt Rik. Jurre & daniel hoeven nu geen scherm te zien en zijn automatisch door naar de volgende aflevering. 

Ik ben nu heel benieuwd wie er nu deze aflevering eruit vliegt. Ranomi is als eerste en krijgt een groen scherm. Anke is ook door. Ik stress hem nu ontzettend voor mijn punten. Want mijn punten staan voor de helft op Soy. Ik dacht echt dat hij er uit zou liggen. Mijn punten gaan weer een ronde mee. (:

Dit betekent dan wel dat Nabil eruit ligt. Wel heel jammer. Het was wel echt een leuke kandidaat. Zou dan vanaf nu de aflevering weer een beetje normaal verlopen? Ik kan al die stress niet aan hoor! Mijn punten gaan in iedergeval weer op Soy en Daniël. Dit keer wel wat meer op Daniël omdat ik toch bang ben dat Soy het niet is. Maar naast Soy verdenk ik eigenlijk niemand. We gaan het zien.... Tot volgende week!

Meepraten over Wie is de Mol? Word lid van onze Facebook-groep!