Mollenjacht: Waarom Anna de Mol moet zijn
Bron: AVROTROS / Joy Hansson

Mollenjacht: Waarom Anna de Mol moet zijn

Geschreven door Jolanda van Beusichem

Elke woensdag verzamelt Showbizznetwork.nl de opvallendste, leukste en meest interessante theorieën van de WIDM Discord-leden.

De leden van de Discord-community zijn overtuigd: Anna is de Mol. Ze hebben diverse aanwijzingen en gebeurtenissen geanalyseerd om tot deze conclusie te komen. Deze analyse omvat het opmerken van subtiele hints, het interpreteren van Anna's gedrag in verschillende opdrachten, en het vergelijken van haar acties met die van voorgaande Mollen. 

Alle aanwijzingen op een rijtje

Handje Helpen

De eerste aflevering, getiteld "Handje Helpen", zou een subtielere betekenis kunnen hebben. Anna heeft in het verleden als handmodel gewerkt, wat ze heeft onthuld in een interview met de Volkskrant. Ze beschreef het als een droombaan waarbij ze soms 400 euro per dag verdiende, zoals te zien in een reclame van Karvan Cévitam Go waar haar hand het flesje neerzet. Deze unieke ervaring van haar, gekoppeld aan de titel van de aflevering, kan wijzen op een diepere connectie.

De A-noot in Vader Jacob

In de opdracht 'Genoten' was er een opmerkelijke aanwijzing: een mol op de A-noot. Dit kan een subtiele verwijzing naar Anna zijn.

Witte nagellak 

In een seizoen waarin elk detail telt, trok de witte nagellak op de spelkaarten de aandacht. Deze nagellak, ook gespot bij Anna, zou een verborgen hint kunnen zijn, vooral gezien de afleveringstitel "Een handje helpen". De verbinding tussen de nagellak, de handen op de kaarten, en Anna's aanwezigheid zou kunnen wijzen op een diepere betekenis. 

Anna's verjaardag 

De eerste aflevering, gekenmerkt door de opdracht "Dia del Topo", bevatte een intrigerende zin: "Welcome on the day of the mole". Dit viel samen met Anna's verjaardag, een samenloop die de aandacht trok. 

De analoog test

De keuze voor een analoge test in plaats van een digitale wekte speculatie op. De woordspeling met 'analoog' en 'Anna loog' kan een bewust geplaatste hint zijn van de makers. Dit kan een indirecte manier zijn om aan te duiden dat Anna de Mol is.

De meloen-ketting 

Tijdens de kleurrijke tuktuk opdracht viel een klein, maar mogelijk cruciaal detail op: een ketting met een meloen, een anagram voor 'een mol.' Deze ketting werd gedragen door een feestganger genaamd Ana, die niet toevallig in de tuktuk van kandidate Anna zat.

Als laatste is het opmerkelijk dat zowel Sor als Fons 100% inzetten op Anna als de Mol en vervolgens beiden in de finale staan.

Meepraten én je eigen theorieën delen? Word lid van de WIDM Discord!