DWDD Saturday Night trekt 355 duizend kijkers

DWDD Saturday Night trekt 355 duizend kijkers

Geschreven door Pieter Jongsma

DWDD Saturday Night heeft 355 duizend kijkers getrokken. In het programma, gebaseerd op een item uit De Wereld Draait Door, stellen bekende Nederlanders hun ideale muziekavond samen. Zaterdagavond waren dat sportjournalisten Hugo Borst en Henry Schut.

DWDD Saturday Night staat met 355 duizend kijkers niet in de top 25 van best bekeken programma's van de dag, blijkt uit cijfers van Stichting Kijkonderzoek. Die wordt aangevoerd door de rechtstreekse uitzending van de 5000 meter schaatsen op de Winterspelen in Sotsji. Ruim 4,5 miljoen kijkers zagen Sven Kramer, Jan Blokhuijsen en Jorrit Bergsma zegevieren.

De top vijf wordt gecompleteerd door respectievelijk de nabeschouwing met 4,4 miljoen kijkers, de voorbeschouwing met ruim 3,9 miljoen, de Studio Sport-uitzending rond de Eredivisie met 2,4 miljoen en de 10 kilometer sprint op de biatlon met een kleine twee miljoen belangstellenden. Op plaats zes staat het eerste niet-sportprogramma, All You Need Is Love op RTL 4 met ruim 1,9 miljoen kijkers.

Door: Novum