Floortje Dessing hoopt op tweede seizoen reisprogramma

Floortje Dessing hoopt op tweede seizoen reisprogramma

Geschreven door Daniël Schalk

Floortje Dessing hoopt dat ze een tweede seizoen mag maken van haar reisprogramma Floortje Naar Het Einde Van De Wereld, dat verteld de BNN-presentatrice in Televizier.

Het reisprogramma van Floortje Dessing was een groot kijkcijferkanon, er keken de afgelopen acht weken gemiddeld 1,8 miljoen mensen naar Floortje Naar Het Einde Van De Wereld. Toch weet ze niet zeker of er een vervolg komt van haar meest succesvolle programma ooit, “Je weet het nooit, misschien wil de zender wel een heel ander soort programma.”

Floortje Dessing is in elk geval voorbereid voor een vervolg, “Deze mensen vinden, kost heel veel research. Je moet goed zoeken naar mooie verhalen, maar mocht seizoen 2 er komen, dan hebben we nog een paar geschikte kandidaten achter de hand.” zegt Floortje Dessing.

Dat de BNN-presentatrice met het reisprogramma de magische grens van 2 miljoen passeerde vond ze ongelooflijk, “Het was een nieuw programma en ikzelf ben nieuw op Nederland 1. Na de eerste uitzending was ik misselijk van de zenuwen voor de kijkcijfers, ik kon het bijna niet aan.” Floortje Dessing rekende niet op hoge kijkcijfers, “Je moet maar afwachten of mensen je willen zien. Voor hetzelfde geld denken ze: weg met die vrouw! Nee, dat is geen valse bescheidenheid.”

“Ik maak al mijn programma’s met hart en ziel, maar dat ik op Nederland 1 werd uitgezonden, voelde alsof ik ineens in het eerste van Ajax moest voetballen terwijl iedereen naar me keek.” aldus Floortje Dessing in Televizier.