Kensington, Blaudzun, Nielson en Racoon op 10e editie van de 3FM Awards

Kensington, Blaudzun, Nielson en Racoon op 10e editie van de 3FM Awards

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De eerste vier optredende namen van de 3FM Awards 2014 zijn bekend: onder andere Kensington, Blaudzun, Nielson en Racoon maken onderdeel uit van de line up van de 10e editie van de 3FM Awards.

Op 10 april 2014 reiken de 3FM dj’s twaalf 3FM Awards uit vanuit de Gashouder in Amsterdam. Kaarten voor de Award-show zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via 3fm.nl/awards.

3FM reikt donderdag 10 april de 3FM Awards uit tijdens een twee uur durende live show vanuit in de Gashouder in Amsterdam. Van 5 tot en met 11 april staat het radiostation volledig in het teken van de Week van de 3FM Awards. Een week lang klinkt op 3FM de muziek van de beste artiesten en bands van eigen bodem, de winnaars van afgelopen edities en de genomineerden van 2014.

3FM Awards
De 3FM Awards zijn de jaarlijkse radioprijzen voor de beste Nederlandse popacts en artiesten, gekozen door de 3FM luisteraars. Op dinsdag 11 maart maakt 3FM de nominees bekend. Vanaf dat moment stemmen luisteraars op hun favoriete Nederlandse artiesten. Voorafgaand aan de Award-show maakt 3FM de winnaars van de 3FM Serious Talent Award en de Schaal van Rigter bekend. De winnaar van de 3FM Serious Talent Award treedt op tijdens de 3FM Awards op 10 april.