De genomineerden voor de 3FM Awards zijn bekend

De genomineerden voor de 3FM Awards zijn bekend

Geschreven door Daniël Schalk

3FM heeft dinsdag de genomineerden bekend gemaakt voor de 3FM Awards 2014. Welke artiesten gaan er op 10 april met de prijzen vandoor in de Gashouder in Amsterdam? Vanaf dinsdagmiddag kan er gestemd worden op de genomineerden van de 3FM Awards 2014.

De genomineerden in de categorie Beste Band zijn: De Staat, Di-rect, Go Back To The Zoo, Kensington en Racoon. In de categorie Beste Artiest Hip Hop zijn genomineerd: De Jeugd van Tegenwoordig, Gers Pardoel, Great Minds, Kraantje Pappie en The Opposites.

Voor Beste Zangeres zijn genomineerd: Caro Emerald, Ilse DeLange, Jacqueline Govaert, Krystl en Miss Montreal. In de categorie Beste Artiest Alternative zijn genomineerd: Blaudzun, Eefje de Visser, Thomas Azier, Mister and Mississippi en Town of Saints.

In de categorie Beste Artiest Rock zijn voor de 3FM Awards 2014 genomineerd: De Staat, Go Back To The Zoo, Kensington, Mozes and the Firstborn en Taymir. Genomineerd in de categorie Beste Live Act zijn: Chef´Special, Jett Rebel, Kensington, Mister and Mississippi en The Opposites.

Er kan ook gestemd worden voor de categorie Beste Artiest Pop, hiervoor zijn genomineerd: Bløf, Niels Geusebroek, Nielson, Racoon en Rigby. Voor Beste Single zijn genomineerd: Armin van Buuren & Trevor Guthrie met 'This is what it feels like', Mr. Probz met 'Waves', Niels Geusebroek met 'Take Your Time Girl', Nielson & Miss Montreal met 'Hoe' en Racoon met 'Shoes of Lightning'.

In de categorie Beste Zanger zijn genomineerd: Alain Clark, Bo Saris, Douwe Bob, Guus Meeuwis en Nielson. De genomineerde voor Beste Nieuwkomer zijn: Jett Rebel, Maaike Ouboter, Martin Garrix, Michael Prins en Mr. Probz.

De artiesten die kans maken op de 3FM Award in de categorie Beste Artiest Dance zijn: Afrojack, Armin van Buuren, Martin Garrix, Showtek en Tiësto. In de laatste categorie, Beste Album zijn genomineerd: Caro Emerald met The Shocking Miss Emerald, De Staat met I_Con, Kris Berry & Perquisite met Lovestruck Puzzles, The Opposites met Slapeloze Nachten en Tim Knol met Soldier On.

Je kan nu stemmen voor de 3FM Awards 2014 op www.3fm.nl/awards