Wieneke Remmers nieuwe documentaire stem TLC

Wieneke Remmers nieuwe documentaire stem TLC

Geschreven door Pieter Jongsma

Theater- en musicalster Wieneke Remmers is vanaf aanstaande maandag te horen als voice-over op TLC. Remmers spreekt de documentaires in voor dé vrouwenzender van Nederland. “TLC Doc: Twintervention” is de eerste documentaire waarin zij te horen is en wordt op maandag 7 april om 22.00 uur uitgezonden.

Petra Knoth, Channel Director TLC /ID bij Discovery Networks Benelux: “Met Wieneke als ‘documentaire stem’ kunnen we nog meer een lokaal tintje geven aan onze zender, hetgeen we belangrijk vinden voor de herkenbaarheid. Wieneke heeft een warme en betrokken stem die goed aansluit bij de veelzijdigheid van onze documentaires. Tina de Bruijn blijft onze vaste zenderstem, maar Wieneke is een waardevolle toevoeging voor TLC”.

Wieneke Remmers
Wieneke Remmers is als musicalster bekend van producties als “The Sound of Music” en “Hij Gelooft in Mij”. Remmers speelde verder hoofdrollen in Toon, Rembrandt, Hairspray, Annie en de Jantjes. Daarnaast was zij één van de kandidaten in ‘Op Zoek naar Evita’. Twee maanden geleden is zij bevallen van haar dochtertje Anna. Naast zoon Sam het tweede kindje dat zij samen heeft met haar partner en acteur & tenor Rein Kolpa. Half april start Remmers weer met haar rol van Ria Bremer in “Hij Gelooft in Mij”, een rol die zij voor haar zwangerschapsverlof ook vervulde.

TLC Doc
Elke maandagavond om 22.00 uur brengt TLC ontroerende, aangrijpende en bijzondere verhalen in de TLC Doc. In deze documentaires wordt een unieke kijk gegeven in de levens van opmerkelijke mensen. Remmers is als eerste te horen in de “TLC Doc: Twintervention”, die op 7 april wordt uitgezonden. Hierin staan drie identieke tweelingen centraal staan die zo aan elkaar gehecht zijn dat er geen ruimte is voor buitenstaanders. Om toch open te kunnen staan voor een liefdesrelatie met iemand anders, moeten de innige tweelingen elkaar meer loslaten. In de maand april is zij ook te horen bij de documentaire ‘Sex, Lies and Zumba’, die op 14 april wordt uitgezonden.