Veronica organiseert 2 premieres in Meimaand Filmmaand

Veronica organiseert 2 premieres in Meimaand Filmmaand

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

De Meimaand Filmmaand van Veronica is in volle gang. Maar het blijft niet alleen bij het uitzenden van gave films, er wzorden ook twee exclusieve Veronica-premières georganiseerd in samenwerking met JT Bioscopen.

Zo is op 7 mei de nieuwe hilarische comedy BAD NEIGHBOURS voor het eerst in Nederland te zien in de JT Bioscopen van Amersfoort en Kerkrade.

Als klap op de vuurpijl beleeft de nieuwe actie comedy 22 JUMPSTREET op 4 juni haar speciale première in JT Hoogeveen. Met deze twee speciale Veronica-premières, de geprogrammeerde titels en de keuzefilm op 29 mei is het weer een geweldige Meimaand Filmmaand.

BAD NEIGHBOURS
Op woensdag 7 mei vindt de Meimaand Filmmaand-première van BAD NEIGHBOURS plaats in Amersfoort en Kerkrade. Deze comedy gaat over het jonge stel Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byme) wiens rust volledig wordt verstoord, wanneer er een dispuut bestaande uit vijftig studenten naast hen komt wonen. Onder leiding van Teddy (Zac Efron) worden er heftige feesten gegeven met drank, drugs, seks en lawaai. Er ontstaat al snel een burenruzie die steeds meer uit de hand loopt. Bekijk de trailer: http://bit.ly/trailerbadneighbours

22 JUMP STREET
Op woensdag 4 juni gaat 22 JUMP STREET in première in Hoogeveen. Dit vervolg op 21 Jump Street (op 26 mei bij Veronica te zien) gaat over de agenten Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) die opnieuw undercover gaan als studenten op een universiteit. Ze ruilen hun wapens in voor schoolboeken om uit te zoeken wie er achter de nieuwe drugssensatie zit genaamd WHYPHY. Bekijk de trailer: http://bit.ly/trailer22jumpstreet

Meimaand Filmmaand
Ook dit jaar bombardeert Veronica de maand mei weer tot Meimaand Filmmaand. De filmzender zet hiervoor de programmering vol met hilarische comedy’s, vette blockbusters, meeslepende adventures en de beste actiefilms. Onder andere de films 21 Jump Street, Battleship, Haywire en Safezijn voor het eerst op Nederlandse televisie te zien.

Keuzefilm
De Meimaand Filmmaand wordt dit jaar aangevuld met een heuse keuzefilm. Welke titel dit wordt, bepalen de Veronica Magazine-lezers. Twee weken lang kunnen zij stemmen op hun favoriete adventurefilm. De keuze bestaat uit: King Kong met Jack Black, Prince of Persia: The Sands of Time met Jake Gyllenhaal, The Scorpion King met Dwayne Johnson of Clash of the Titans met Sam Worthington. Op 13 mei wordt bekend gemaakt welke titel er op 29 mei wordt uitgezonden. Stemmers maken niet alleen kans op uitzending van hun favoriete film, maar kunnen ook nog een tablet winnen. Stemmen kan op: www.veronicamagazine.nl/meimaand.