‘Thiller’ is Grootste Michael Jackson-hit Aller Tijden

‘Thiller’ is Grootste Michael Jackson-hit Aller Tijden

Geschreven door Pieter Jongsma

'Thriller' is de Grootste Michael Jackson-hit Aller Tijden. Volgens de luisteraars van Radio 10 is het nummer uit 1983 dé ultieme Michael-plaat. Radio 10 stond vandaag geheel in het teken van Michael Jackson. Het is exact vijf jaar geleden dat 'The King of Pop' in zijn huis in Los Angeles overleed.

Via radio10.nl konden luisteraars stemmen op hun favoriete Michael Jackson-nummer. Door te stemmen maakten zij kans op een reis naar Las Vegas om daar de adembenemende Michael Jackson-show van Cirque du Soleil te zien. Thriller was de onbetwiste favoriet. Het nummer werd vooral beroemd dankzij de bijzondere videoclip waarin de zanger danst met zombies.

Vanmiddag hoorde je tussen 17:00 en 18:00 de Top 3 Grootste Michael Jackson-hits aller tijden in het programma van Edwin Ouwehand.

Top 3 Grootste Michael Jackson-hit Aller Tijden
1.         Thriller
2.         Black or White
3.         Earth Song

Tijdens de 'Michael Jackson-dag' op Radio 10 hoorden de luisteraars niet alleen de vele hits van Michael Jackson, ook kwamen de hele dag de leukste facts over de 'King of Pop' voorbij tijdens de 'Michael Jackson Minute'. Zijn muzikale hoogtepunten werden achter elkaar gezet in de vijf minuten durende 'Michael Jackson Mix' (in de bijlage).