Myrna Goosen terug op de buis bij RTL 4

Myrna Goosen terug op de buis bij RTL 4

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Myrna Goosen gaat opnieuw aan de slag bij RTL 4. Goosen presenteerde voor RTL en SBS verschillende programma's, zo was ze te zien in Koffietijd en Eigen Huis en Tuin. De presentatrice maakt binnenkort haar comeback op televisie.

Ze gaat voor RTL 4 het nieuwe programma de Weddingplanner presenteren. Namens Fletcher hotels ontvangt Mryna bruidsparen voor een korte rondleiding door de vier romantische trouwlocaties van Fletcher Hotels.

Zo neemt zij Jamie en Michael mee voor een rit per koets door het Zeeuwse landgoed rondom Slot Moermond in Renesse, gaat zij met hen het water op bij het Nautisch Kwartier in Huizen, laat ze Yvonne en Leon zien hoe je op koninklijke wijze de huwelijksnacht kunt doorbrengen in Paleis Stadhouderlijk Hof in Leeuwarden en toont ze Paul en Michelle hoe er op stand gedineerd kan worden op Kasteel Erenstein in Kerkrade.

Ook zal ze te zien zijn in een ander programma. "Bij For Me laat ik zien hoe fijn het is om een paar dagen erop uit te zijn in Nederland. Ook schuif ik regelmatig aan bij Business Class van Harry Mens," laat ze weten aan Boulevard.

Weddingplanner, vanaf zondag 12 oktober, 15.30 uur, RTL4.