Myrna Goosen druk bezig met nieuwe programma's

Myrna Goosen druk bezig met nieuwe programma's

Geschreven door Pieter Jongsma

Myrna Goosen bekend van Studio Max Live, is druk bezig met nieuwe programma's maken. Goossen is met RTL 4 in gesprek over twee nieuwe programma's.

Dat heeft Goossen laten weten in weekblad Story. “Op dit moment ben ik in gesprek met RTL4 over twee programma’ s die ik in het nieuwe seizoen ga maken.”

Goossen is er zeker van dat er meer is tussen hemel en aarde. “Op dit moment volg ik een mediaschapcursus. Daar leer je de boodschapper te zijn van de spirituele wereld. Dat trekt mij enorm aan. Ooit hoop ik een mooi televisieprogramma hierover te mogen maken. Daarmee zou een lang gekoesterde wens in vervulling gaan…“ laat ze weten in weekblad Story.

Myrna is niet van plan om een dagelijks programma te gaan maken. “Ik voelde mij destijds niet gelukkig bij Studio MAX Live. Het was elke dag live en dat ging niet meer. Het kostte me te veel energie.”

Naast haar televisie werkzaamheden is ze ook het gezicht van Fletcher Hotels Nederland. “Naast mijn televisiewerk ben ik het gezicht van Fletcher Hotels Nederland. Voor alle 67 hotels moet ik een promofilmpje maken. Zo reis ik heel het land door.”