Complete seizoen ‘Nieuwe Buren’ te zien bij Videoland

Complete seizoen ‘Nieuwe Buren’ te zien bij Videoland

Geschreven door Pieter Jongsma

Vanaf 25 september is het complete seizoen van de splinternieuwe serie ‘Nieuwe Buren’ exclusief te zien bij Videoland. Alle tien de afleveringen van de gloednieuwe dramaserie zijn in één keer te kijken via de website Videoland.com of via de apps voor smart TV en tablet (iPad en Android).

Sinds 14 september zitten gemiddeld 1,5 miljoen kijkers elke zondagavond klaar voor een nieuwe aflevering van 'Nieuwe Buren' bij RTL 4.

In de spannende serie ‘Nieuwe Buren’, naar het populaire boek van Saskia Noort, zijn twee echtparen op zoek naar geluk, maar zien hun levens langzamerhand veranderen in een ware nachtmerrie. De hoofdrollen worden vertolkt door Bracha van Doesburgh, Daan Schuurmans, Katja Römer-Schuurman en Thijs Römer.

Over Videoland
Videoland is een online videodienst met het grootste en meest gevarieerde aanbod films en series in Nederland. Videoland is beschikbaar via Smart TV apps, Tablet apps (iOS en Android) en Videoland.com. Films en series voor €10 per maand onbeperkt te kijken met Videoland Unlimited of per stuk te huur. Videoland Unlimited is bovendien beschikbaar via KPN, Telfort, XS4ALL, DELTA, Glashart , Caiway, Online.nl en Sparql.