Hallo Nederland maandag van start

Hallo Nederland maandag van start

Geschreven door Pieter Jongsma

Maandag 6 oktober 2014 om 17:40 uur, bij MAX op NPO 2, gaat het nieuwe programma Hallo Nederland van start. Dit dagelijkse nieuwsprogramma brengt actuele en verrassende verhalen uit eigen land. Hallo Nederland wordt gepresenteerd door Jeroen Latijnhouwers en Carrie ten Napel.

Het nieuwsprogramma wordt een vast onderdeel van het programma Tijd voor MAX. Presentatoren Sybrand Niessen en Martine van Os schakelen dagelijks over naar de studio van Hallo Nederland. Dit nieuwe programma besteedt extra aandacht aan regionaal nieuws, en er wordt nauw samengewerkt met de regionale omroepen.

Carrie ten Napel: “Het is een eer dat ik gevraagd ben en een prachtige kans die ik niet kan laten gaan. Elke dag een nieuwsuitzending mogen presenteren op NPO 2 naast een ervaren anchor als Jeroen Latijnhouwers, wie wil dat niet?”.

Jeroen Latijnhouwers: “Ik kan alleen maar zeggen dat ik ongelofelijk veel zin heb om bij MAX te gaan werken. Naast het dagelijkse nieuwsprogramma ‘Hallo Nederland’ kan ik in de toekomst ook andere programma’s gaan maken bij MAX, op zowel TV en radio, een oude liefde van me. Dat maakt me een heel blij man!”

Iedere vrijdag presenteren Masha de Rooij en Jeroen Latijnhouwers Hallo Nederland.

Hallo Nederland (vanaf 6 oktober), Maandag tot en met vrijdag, 17.35 uur, NPO 2.