Wie wint vanavond de Gouden Televizier-Ring?

Wie wint vanavond de Gouden Televizier-Ring?

Geschreven door Daniël Schalk

Vanavond is het zover, het 49ste Gouden Televizier-Ring Gala live vanuit Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Vanavond worden de winnaars van de Aanstormend Talent Award, de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, de Gouden Stuiver en de belangrijkste prijs van de avond, de Gouden Televizier-Ring bekend gemaakt.

Wie wordt de opvolger van Wie is de Mol?, dat vorig jaar de Gouden Televizier-Ring won? Dit jaar maken Syndroom, Flikken Maastricht en Penoza kans op de Gouden Televizier-Ring, de prijs voor het beste televisieprogramma van het afgelopen jaar.

Naast de Gouden Televizier-Ring wordt ook de winnaar van de Aanstormend Talent Award 2014 bekend gemaakt. Vorig jaar werd deze prijs gewonnen door Kees Tol, dit jaar maken Luuk Ikink, Richard Groenendijk en Ruud Feltkamp kans op de prijs. De prijs voor Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw werden vorig jaar in ontvangst genomen door Johnny en Linda de Mol. Dit jaar zijn Art Rooijakkers, Humberto Tan, Johnny de Mol, Chantal Janzen, Floortje Dessing en Linda de Mol genomineerd voor de prijs voor Zilveren Televizier-Ster.

De Gouden Stuiver, de prijs voor het beste kinderprogramma van het afgelopen jaar, werd vorig jaar gewonnen door Het Sinterklaasjournaal met Dieuwertje Blok. Dit jaar maken Wie Is De Mol? Junior, Checkpoint en Freek In Het Wild kans op de Gouden Stuiver tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala.

Al deze prijzen worden vanavond uitgereikt door verschillende bekende Nederlanders in Carré. Voor het Gouden Televizier-Ring Gala is de Gouden Lopershow te zien, hierin is te zien hoe bekend Nederland aankomt bij Koninklijk Theater Carré. Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-Ring Gala is na de grote prijzenshow een nabeschouwing te zien.

De Gouden Lopershow is om 19:57 uur te zien bij de AVROTROS op NPO1.

Het Gouden Televizier-Ring Gala is om 20:30 uur te zien bij de AVROTROS op NPO1.

De nabeschouwing van het Televizier-Ring Gala is om 22:20 uur te zien bij de AVROTROS op NPO1.

Showbizznetwork doet live verslag van het Gouden Televizier-Ring Gala op Twitter! Volg Showbizznetwork.nl op Twitter en mis helemaal niks van het Gouden Televizier-Ring Gala 2014! https://twitter.com/ShowbizzNWNL