Oefeninterland Nederland - Mexico live bij SBS6

Oefeninterland Nederland - Mexico live bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma

Het Nederlands elftal speelt volgende week woensdag 12 november een oefeninterland tegen Mexico in de Amsterdam Arena. SBS6 doet live verslag van de wedstrijd Nederland – Mexico, die vanaf 20.00 uur te zien is.

De laatste EK-kwalificatiewedstrijd die Nederland speelde tegen IJsland en met 2-0 verloor, liet zien dat Oranje niet in grootse vorm is. Het vertrouwen in bondscoach Guus Hiddink is gedaald en in de oefeninterland tegen Mexico krijgt het Nederlands elftal de kans om zich te herpakken.

De laatste keer dat Nederland tegen Mexico speelde was afgelopen zomer op het WK in Brazilië tijdens de achtste finale. Hier won Nederland in de slotfase met 2-1, ondanks een achterstand van 0-1, uiteindelijk op spectaculaire wijze met een doelpunt van Sneijder en een penalty van Huntelaar.

Alle oefenwedstrijden tot aan het EK in 2016 worden live bij SBS6 uitgezonden. De presentatie is in handen van Jan Joost van Gangelen en Leo Oldenburger voorziet de wedstrijd van commentaar. Aad de Mos en Ruud Gullit analyseren de wedstrijd tegen Mexico.

Nederland – Mexico
woensdag 12 november vanaf 20.00 uur bij SBS6