Brad Pitt en Angelina Jolie centraal tijdens filmthemaweek bij RTL 8

Brad Pitt en Angelina Jolie centraal tijdens filmthemaweek bij RTL 8

Geschreven door Pieter Jongsma

Acteurs én newlyweds Brad Pitt en Angelina Jolie hebben al vele filmrollen op hun naam staan. Van maandag 10 november tot en met vrijdag 16 november is steeds één van hen op prime time te zien in de Brad Pitt & Angelina Jolie Week bij RTL 8.

Op woensdag 12 november is Brad Pitt te zien in de film ‘Moneyball’. Deze film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Billy Bean (Brad Pitt). Hij is manager van het niet zo succesvolle Oakland Athletics honkbalteam en teleurgesteld vanwege een nederlaag tegen de New York Yankees. Tijdens een bezoek aan de Cleveland Indian ontmoet hij Peter Brand (Jonah Hill).

Deze econoom gelooft erin om spelers te evalueren aan de hand van statistiek. Billy neemt Peter aan en samen gaan zij aan de slag om een honkbalteam samen te stellen door middel van een computeranalyse. Coach Art Howe (Philip Seymour Hoffman) en de scouts zijn hier flink op tegen, maar Billy is vastbesloten er een succes van te maken. Andere films in De Brad Pitt & Angelina Jolie Week zijn ‘Alexander’, ‘A Mighty Heart’, ‘Babel’ en ‘Seven Years in Tibet’.

Uitzending: ‘De Brad Pitt & Angelina Jolie Week’:
Maandag 10 november tot en met vrijdag 16 november om 20.30 uur achtereenvolgens ‘Alexander’, ‘A Mighty Heart’, ‘Moneyball’, ‘Babel’ en ‘Seven Years in Tibet’.