Dates worden omgedraaid in nieuw BNN-programma Love At First Kiss

Dates worden omgedraaid in nieuw BNN-programma Love At First Kiss

Geschreven door Pieter Jongsma

Gaan ze recht op hun doel af of moet de spanning even worden opgebouwd? Hoe lang moet het intieme moment duren? En zeg je nog iets voordat je de deur weer uitloopt? In het nieuwe BNN-programma Love At First Kiss maken twee wildvreemden kennis met elkaar door direct te zoenen.

Smaakt de kus voor allebei naar meer, dan gaan ze daten om elkaar beter te leren kennen. De kwetsbaarheid van een eerste kus, de teleurstelling van een blauwtje lopen en de vreugde van nieuwe liefde. Love At First Kiss is vanaf 14 oktober iedere dinsdag om 20.25 uur te zien bij BNN op NPO 3.

In de eerste aflevering van Love At First Kiss is de 19-jarige studente Vera vooraf duidelijk over wat ze wil en wat ze niet wil: ‘Ik hoop wel dat hij een goede zoener is en niet in een keer met z’n tong d’r in komt. Dat is echt not done.’ De 19-jarige Pim die de kamer binnen komt lopen laat weten dat hij een duidelijke tactiek heeft: ‘Ik zeg dat ze een mooie naam heeft en pak haar op de mond.’ Hij wil graag dat een zoen een beetje pit heeft, en dat zal ze weten ook. Voor de 18-jarige Jasmijn is de eerste kus belangrijk: ‘dan weet je meteen of het goed voelt’. Verkoopmedewerker Tim (20) is misschien niet de Brad Pitt uit haar dromen, toch slaat de vonk bij de eerste kus meteen over. Maar hebben ze ook tijdens hun dates genoeg gespreksstof om de liefde verder te laten opbloeien?

Na de eerste kus bepalen de deelnemers afzonderlijk of ze de ander beter willen leren kennen door plaats te nemen in de speeddate-kamer. Komt de ander ook opdagen of viel de kus voor hem of haar tegen? Gaan ze beiden naar binnen dan is er twee minuten de tijd om elkaar alles te vragen. Willen ze nog even napraten over de kus, slaat het gesprek dood omdat het over werk en hobby's gaat of wordt er meteen gelachen en geflirt? Als de liefde na de speeddate wederzijds is kan er eindelijk echt gedate worden en zetten kunnen de tortelduifjes de eerste stappen zetten op het pad van de liefde.

Love At First Kiss wordt in opdracht van BNN geproduceerd door Eyeworks.
Love At First Kiss is vanaf 14 oktober iedere dinsdag om 20.25 uur te zien bij BNN op NPO 3.