AVROTROS met nieuw vermissing programma 'In het spoor van Vermist'

AVROTROS met nieuw vermissing programma 'In het spoor van Vermist'

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Het AVROTROS-programma Vermist stopt vanaf december 2014. Na twintig jaar, 25 seizoen en 431 live-uitzendingen, verdwijnt het programma voorgoed bij de Nederlandse Publieke Omroep.

De AVROTROS komt vanaf 2015 met een nieuwe programma. In het nieuwe programma 'In het spoor van Vermist' is een cameraregistratie van zoektochten die door families van vermisten zelf worden uitgevoerd. Daarbij begeleid door een team van Vermist dat hen nieuwe sporen aanreikt.

Het speciale speurteam van Vermist - in samenwerking met vermissingdeskundingen en ex-rechercheurs - neemt langlopende en actuele vermissingszaken onder de loep, zoekt nieuwe aanwijzingen en geeft zoekinformatie door aan achterblijvers van een dierbare vermiste.

Gedurende een periode worden de families gevolgd en hun mooie, spannende maar ook confronterende en verdrietige ervaringen met de camera geregistreerd. Families van vermisten die een hoofdrol willen spelen in de nieuwe realityreeks van het nieuwe AVROTROS-programma In het spoor van Vermist, kunnen contact opnemen met de redactie van Vermist door hier te klikken.

RTL 4 neemt het format van Vermist over, er word alleen naar een nieuw naam voor het programma gezocht.