Persoonlijke vetes in NCIS: New Orleans

Persoonlijke vetes in NCIS: New Orleans

Geschreven door Pieter Jongsma

Na NCIS en NCIS: Los Angeles komt SBS6 vanaf morgen met de spannende nieuwe spin-off van de succesvolle misdaadserie. In NCIS: New Orleans lost Special Agent Dwayne Pride met zijn team drugsdeals, moorden, verkrachtingen en andere misdaden op die verband houden met de marine van New Orleans.

NCIS: New Orleans is vanaf morgen, dinsdag 18 november om 21.30 uur elke dinsdagavond te zien bij SBS6.

NCIS New Orleans
De met een Golden Globe bekroonde acteur Scott Bakula kruipt in de huid van Special Agent Dwayne Pride, die leiding geeft aan het NCIS team van New Orleans. De serie begint met een heftige zaak voor Pride, als hij te maken krijgt met een brute moord op een marinier die hij persoonlijk kent en begeleidt heeft. Samen met Christopher LaSalle (Lucas Black), de charismatische Meredith Brody (Zoe McLellan) en dr. Loretta Wade (CCH Pounder) ontrafelt Dwayne Pride in NCIS: New Orleans moordzaken, verkrachtingen, drugsdeals en andere zaken die met de marine te maken hebben. SBS6 zendt NCIS: New Orleans kort na de start in Amerika uit, waar het programma op 23 september startte met ruim 17 miljoen kijkers.

NCIS en NCIS: Los Angeles
Met NCIS: New Orleans breidt SBS6 de spannende dinsdagavond uit. In de serie onderzoekt een groep speciale agenten in dienst van de Naval Criminal Investigative Service misdrijven die binnen de Amerikaanse marine worden gepleegd. Special Agent Leroy Jethro Gibbs (Mark Harmon) leidt in de originele NCIS serie de elite-eenheid in Washington. Samen met zijn teamleden probeert hij elke zaak tot een goed einde te brengen, waarbij een onorthodoxe werkwijze niet wordt geschuwd. In NCIS: Los Angeles leidt Special Agent G. Callen(Chris O’Donnell) de undercoveroperaties.

NCIS: New Orleans
Vanaf 18 november om 21.30 bij SBS6