‘RTL Late Night’ maandag terug na winterstop

‘RTL Late Night’ maandag terug na winterstop

Geschreven door Pieter Jongsma

Maandag 13 januari is ‘RTL Late Night’ terug op tv na een korte winterstop. Elke doordeweekse dag schuiven er tussen 22.30 en 23.30 uur weer diverse bekende maar ook onbekende gasten aan bij Humberto Tan. De gasten en onderwerpen hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn actueel, relevant en hebben een persoonlijke touch. Luuk Ikink houdt de kijker weer op de hoogte van het laatste nieuws, opmerkelijke fragmenten uit de media en de laatste hypes van het internet.

Op de eerste avond zijn onder andere Carlo Boszhard en Irene Moors te gast. Voor het nieuwe seizoen van ‘De TV Kantine’ onderging het duo weer magische transformaties. Verder komt ‘Rijdende Rechter’ Frank Visser langs. Hij is net gestart met zijn achttiende seizoen van het programma, waarbij de trouwe fans weer kunnen smullen van uit de hand gelopen burenruzies en andere te beslechten vetes.

De rest van de week zullen onder meer Daan Schuurmans, Jessica Villerius en Mike Boddé hun opwachting maken in 'RTL Late Night'. De afsluiter van de eerste week krijgt een muzikaal karakter. Vrijdagavond komt 'RTL Late Night namelijk rechtstreeks uit Ahoy waar het programma geheel in het teken van de ‘Vrienden van Amstel’ zal staan met onder andere Guus Meeuwis, Miss Montreal, Xander de Buisonjé en nog een aantal grote muzikale verrassingen.

Via #RTLLN en @RTLLateNight kan de kijker elke avond tussen 22.30 uur en 23.30 uur live mee discussiëren én vragen stellen.
'RTL Late Night' wordt geproduceerd door Blue Circle.

Uitzending
RTL 4, van maandag tot en vrijdag, tussen 22.30 en 23.30 uur.