Halve finales KNVB-Beker live bij SBS6

Halve finales KNVB-Beker live bij SBS6

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Vanavond worden beide halve finales van de KNVB Beker live bij SBS6 uitgezonden. In de eerste wedstrijd neemt PEC Zwolle het thuis op tegen PSV. In een eerdere confrontatie dit jaar wisten de Zwollenaren PSV thuis te verslaan, dus PSV zal er alles aan doen om deze keer met de overwinning naar huis te gaan. In de andere halve finale speelt Ajax in de ArenA tegen AZ, een wedstrijd die altijd sportief spektakel oplevert. De winnaars nemen het 9 mei tegen elkaar op in de finale van de KNVB Beker. Vanaf 18.20 uur begint de uitzending met het live verslag van PEC Zwolle – PSV met aansluitend Ajax – AZ om 20.45 uur bij SBS6.

PSV is er na de nederlaag van afgelopen weekend in De Kuip tegen Feyenoord op gebrand om succes te boeken in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle. Het live verslag van de wedstrijd is te zien vanaf 18.20 uur. De verslaggever bij deze wedstrijd is Hidde van Warmerdam en het commentaar wordt verzorgd door Eddy Poelman.

Ajax moet het tegen AZ stellen zonder Isaac Cuenca, vanwege een zware knieblessure. Hij wordt vervangen door Danny Hoesen. Direct na PEC Zwolle – PSV, om 20.45 uur, is de wedstrijd Ajax – AZ live te zien. De verslaggever bij deze wedstrijd is Hans Kraay en het commentaar komt van Leo Oldenburger.

Halve finales KNVB Beker
PEC Zwolle – PSV, vanavond om 18.20 uur bij SBS6
Ajax – AZ, vanavond om 20.45 uur bij SBS6