Sinterklaas bezoekt Paul de Leeuw op pakjesavond

Sinterklaas bezoekt Paul de Leeuw op pakjesavond

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Paul de Leeuw ontvangt Sinterklaas op de drukste avond van het jaar: Pakjesavond. In Sint & De Leeuw schiet het publiek de Sint te hulp. Iedereen trekt lootjes om elkaar cadeautjes en surprises te geven met een bijbehorend gedicht.

Mensen met de leukste verrassingen en de mooiste gedichten worden door Paul naar beneden gehaald om het samen met de Sint aan de gelukkige te geven. De Miguel Wiels band zorgt de hele avond voor de muziek en ook The Common Linnets zijn te gast. Sint & De Leeuw is vrijdag 5 december om 20.30 uur te zien bij de VARA op NPO 1.

Het bezoek van Sinterklaas aan Paul de Leeuw is inmiddels al bijna net zo'n traditie als pakjesavond zelf. En traditiegetrouw is ook de binnenkomst van de Sint spectaculair. Paul: 'Sinterklaas komt dit jaar niet per paard of trein naar de studio, maar per ambulance! Als dat maar goed afloopt!'

Paul heeft speciaal voor Sinterklaas een cadeau uit Oostenrijk laten overkomen. Maar zal Sinterklaas het leuk vinden? Ook komt er een mini-sint op bezoek; de 12-jarige Sven wil heel graag Sinterklaas worden. Hij heeft al een pak, maar kan nog wel wat tips van de echte Sint gebruiken.

Bekijk Sint & De Leeuw op TVblik.nl/sint-en-leeuw