Miljuschka Witzenhausen nieuw gezicht bij 24Kitchen

Miljuschka Witzenhausen nieuw gezicht bij 24Kitchen

Geschreven door Daniël Schalk

Presentatrice en kookliefhebber Miljuschka Witzenhausen gaat aan de slag voor het platform 24Kitchen. Niet alleen is ze komend jaar op de zender te zien als chef en presentatrice, maar komt ook haar eigen succesvolle culinaire blog onder de vleugels van 24kitchen.nl.

Naast haar tv-carrière, die zij ooit is begonnen bij TMF, ontwikkelde Miljuschka een grote liefde voor goed eten en deelt ze haar huisgemaakte recepten en avonturen binnen en buiten de keuken voor een ieder die van eten houdt.

In de keuken staan betekent voor Miljuschka pure ontspanning: “Als de kinderen de tent afbreken, ga ik de keuken in. Dan ziet het leven er een stuk rooskleuriger uit. Eten is ademen. Een eerste levensbehoefte. Maar ook een manier om emoties te uiten, herinneringen te creëren en te communiceren.”

Blog met recepten en hotspots
Miljuschka ’s overheerlijke signature dishes zijn vanaf volgende maand te vinden op haar eigen blog op de website van 24Kitchen. Haar passie voor goed eten toont ze met ambachtelijke gerechten, waarbij ze grote projecten, zoals een hele haas of ingewikkelde taart, niet schuwt. Daarnaast neemt de keukengodin ook een kijkje achter de schermen bij foodleveranciers, topchefs en restaurants in entertainende video’s.

Biografie
Miljuschka begon op negentienjarige leeftijd als presentatrice bij muziekzender TMF. Na drie jaar bij TMF en anderhalf jaar acteren in de Nederlandse soapserie ‘Onderweg Naar Morgen’, stortte zij zich fulltime op het moederschap een ontwikkelde ze een grote liefde voor koken. Dat bleef niet onopgemerkt, want in 2014 werd zij gevraagd als columniste bij het culinaire blog Culy.nl en is zij ook ambassadrice voor de Youth Food Movement van slowfood. Daarnaast schrijft ze maandelijks recepten voor vogue.nl.

Over 24Kitchen
De tv-zender zendt 24 uur per dag inspirerende en vermakelijke (kook)programma’s uit. Naast Nederlandse programmering als Wat De Boer Niet Kent, De Volkstuin, De Makkelijke Maaltijd en Grenzeloos Koken, zijn ook series van wereldberoemde topchefs te zien. Bekende culinaire gezichten op de zender zijn onder anderen Jamie Oliver, Nigella Lawson, Donna Hay, Anthony Bourdain en Heston Blumenthal. 24Kitchen is te zien in het basispakket van Ziggo, UPC, Caiway, Tele 2 en Delta op kanaal 24, bij Digitenne van KPN op kanaal 23, bij Interactieve TV van KPN op kanaal 22 en Glashart Media op kanaal 247. Ook bij Multivisie TV is 24Kitchen te zien in het basispakket, op kanaal 19. Momenteel is de televisiezender in meer dan zes miljoen huishoudens in Nederland te zien.