Finalisten Everybody Dance Now bekend

Finalisten Everybody Dance Now bekend

Geschreven door Sebastiaan Boers

De finalisten voor de grote finale van volgende week vrijdag (20 februari 2015) zijn bekend. Na een kleine verspreking van presentatrice Chantal Janzen, ging de halve finale goed van start. De acht acts die kans maakten op een plek in de finale waren; DC Fly, Carlos & Mirella, Da Bounce Squad, Romario, The Wild Cats, Kenzo & Shay, AfroVibes en de Dutch Junior Dance Division.

Deze acht acts zijn samengebracht door de eerdere twee liveshows. Zes acts wisten dankzij het publiek in de halve finale te staan en twee acts ( Carlos & Mirella en Kenzo & Shay) wisten door een Green Card door te gaan naar de halve finale.

Dansgroep Da Bouce Squad wist op jurylid Jan Kooijman geen indruk te maken. ''Niet goed genoeg, sorry'' waren de woorden van Jan. Door zijn keuze om op de rode knop te drukken, viel deze groep meteen af en maakte geen kans meer op een plek in de finale. 

Nadat alle acts hun danstalent lieten zien, kon het publiek haar stem uitbrengen. De jury gaf meteen aan dat ze een mogelijke Green Card gingen uitreiken. Dat zou afhangen van de uitslag van de avond.

Drie acts wisten de meeste stemmen binnen te halen van het publiek. De eerste act die hoorde dat ze door gingen naar de finale was de dansgroep AfroVibes. Daarna kregen Kenzo & Shay groen licht voor de finale. Als derde kreeg de dansgroep de Dutch Junior Dance Division te horen dat zij ook door gingen naar de finale.

Daar bleef het niet bij. Direct na de uitslag, gingen de drie juryleden in overleg voor en mogelijke Green Card. Deze werd uitgereikt aan het duo Carlos & Mirella, die ook in de tweede liveshow een Green Card kregen.

De vier acts die in de finale van Everybody Dance Now staan zijn; AfroVibes, Kenzo & Shay, Dutch Junior Dance Divison en Carlos & Mirella. Zij gaan aanstaande vrijdag, 20 februari 2015, opnieuw de dansstrijd met elkaar aan.

De finale van Everybody Dance Now is vrijdagavond om 20.30 uur te zijn bij RTL 4. 

Bekijk Everybody Dance Now terug via TV Blik!