Jimmy Geduld stopt met Verslaafd!

Jimmy Geduld stopt met Verslaafd!

Geschreven door Daniël Schalk

Jimmy Geduld stopt met het RTL4-programma Verslaafd! dat hij twee seizoenen lang heeft gemaakt met RTL4-presentator en televisieproducent Peter van der Vorst. Het bedrijf van Jimmy Geduld, Intervention Nederland, is failliet verklaard en daarom heeft de ex-soapacteur besloten ook te stoppen met het RTL-programma.

Met zijn bedrijf Intervention Nederland hielp Jimmy verslaafden van hun verslaving af, net als in het programma dat in het najaar van 2013 en 2014 op televisie te zien was. Jimmy wil nu zijn bedrijf failliet is ook niet meer meewerken aan het programma.

Van der Vorst heeft de zelf ex-verslaafde de kans gegeven om mee te blijven werken aan het programma. “Jim Geduld is de kans gegeven op persoonlijke titel verbonden te blijven aan het programma. Daar heeft hij voor bedankt”, aldus Peter van der Vorst.

Jimmy Geduld speelde lange tijd een vaste rol in Goede Tijden, Slechte Tijden. Na zijn acteer carrière in de RTL4-soap raakte hij zwaar verslaaf aan cocaïne. Nadat hij was afgekickt richtte hij het bedrijf Intervention Nederland op, waarmee hij, net als in Verslaafd!, andere van hun verslaving af hielp.

Bekijk Verslaafd! op TVblik.nl/verslaafd