Steven Seagal zet zenderleiding RTL7 op non-actief

Steven Seagal zet zenderleiding RTL7 op non-actief

Geschreven door Daniël Schalk

RTL7 zet zijn zenderleiding op non-actief. “Niemand minder dan Steven Seagal gaat een maand lang de scepter zwaaien bij de enige echte mannenzender van Nederland”, aldus de tv-zender.

“Bij RTL 7 kijken de medewerkers al met angst en beven uit naar de dag dat deze keiharde actiefilm-legende aan de slag gaat. Zijn fans zitten goed want Seagal kondigde aan maar liefst zestien van zijn beste films mee te nemen”, vervolgt RTL7.

De zaterdag- en zondagavonden zullen vier weken lang gevuld worden met twee vette Seagal-knallers. “Of de oud-aikido-meester zijn nieuwe positie bij RTL7 na april zonder slag of stoot zal afstaan is nog te bezien. Het belooft in elk geval niet een hele vredelievende maand te worden...”

Op zaterdag 4 april is om 20:00 uur de film ‘Out Of Reach’ te zien, vervolgd door ‘A Dangerous Man’. De dag daarna is om 20:00 uur de film ‘The Foreigner’ te zien met daarna ‘Driven To Kill’. Zaterdag 11 april is om 20:00 uur de film ‘Urban Justice’ te zien, gevolgd door ‘Manchete’.

Zondag 12 april is het om 20:00 uur de beurt aan de film ‘Shadow Man’, gevolgd door ‘Black Dawn’. Een week later, zaterdag 18 april, is de film ‘Marked For Death’ om 20:00 uur te zien. Om 22:00 uur is de film ‘Born To Raise Hell’ te zien op RTL7. Zondag 19 april zijn vanaf 20:00 uur de films ‘Flight Of Fury’ en ‘Pistol Whipped’ te zien.

Het laatste weekend zijn op zaterdag 25 april de films ‘Attack Force’ en ‘Today You Die’ te zien. Steven Seagal sluit zijn eigen maand op RTL7 af met op zondag 26 april om 20:00 uur de film ‘Half Past Dead’ en om 22:00 uur de film ‘The Patriot’.