Jeroen Pauw mag door met talkshow in seizoen 2015/2016

Jeroen Pauw mag door met talkshow in seizoen 2015/2016

Geschreven door Daniël Schalk

Jeroen Pauw mag door met zijn talkshow Pauw op NPO 1, de VARA-talkshow is het hele seizoen 2015/2016 te zien. “Ik ben blij dat het lekker gaat in het nieuwe format”, laat Jeroen Pauw weten. “Het is niet alleen voor mij zelf, maar voor het hele team waarmee we het programma maken zeer prettig dat we het vertrouwen krijgen om door te mogen gaan”, aldus de talkshowhost.

BNN-VARA mediadirecteur Robert Kievit is blij met het nieuwe seizoen. “Pauw heeft in korte tijd de juiste vorm gevonden. Jeroen is in vorm en weet met scherpte en humor hèt journalistieke gesprek van de dag te voeren. Ook de kijker weet de weg naar het programma inmiddels zeer goed te vinden. We kijken ernaar uit ook het komende seizoen het programma te maken.”

Pauw had het niet makkelijk tegenover grote concurrent Humberto Tan, met zijn talkshow RTL Late Night. De kijkcijfers van Pauw zijn sinds de start van het programma gegroeid tot gemiddeld 700.000 kijkers. Het programma werd begin dit jaar onderscheiden met een TV-BEELD voor Beste Actualiteitenprogramma, naar aanleiding van het interview met Frans Timmermans.

Bekijk Pauw op TVblik.nl/pauw