Gezinsuitbreiding centraal in nieuwe serie ‘Samantha En Michael Nemen Er Nog Eentje’

Gezinsuitbreiding centraal in nieuwe serie ‘Samantha En Michael Nemen Er Nog Eentje’

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Samantha en Michael hebben zich afgelopen seizoen thai gehouden in het Verre Oosten.

Maar zoals het overbekende spreekwoord luidt: Oost West, in Duindorp is het toch nog altijd het best. De familie is nog niet teruggekeerd op Haagse bodem of Samantha is zwanger.

Was het een ongelukje of heeft Samantha het heft in eigen handen genomen? In ieder geval is het voldoende aanleiding voor een nieuwe serie. Vanaf dinsdag 2 juni is de familie wekelijks te zien in de nieuwe realityserie ‘Michael En Samantha Nemen Er Nog Eentje’, met onze twee Haagse sterren in de hoofdrol.

Samantha en Michael worden dit keer gevolgd tijdens de hobbelige weg die ze bewandelen richting de gezinsuitbreiding. Zo is er de spanning bij de eerste echo (maar waar is Michael op dat moment?), het gesteggel over de naam voor de nieuwe baby, het idee om toch te gaan verhuizen en het uitzoeken van de babykamer. Tot het moment dat het Samantha even teveel wordt en ze er tussenuit knijpt….

Natuurlijk kunnen Samantha en Michael altijd rekenen op de onvoorwaardelijke steun van Barbie’s ouders Cor en Ron, Michaels zus Priscilla en zwager Patrick en de kinderen. Ook manager Jake laat zich dit seizoen van zijn beste kant zien. Niet alleen als klankbord voor Samantha en Michael, maar ook omdat hij druk bezig is met zijn eigen uitdaging: het kwijtraken van zijn overtollige kilo’s met als uiteindelijk doel een gevecht in de boksring!

Een roerige tijd waarin de hele familie, maar vooral Samantha en Michael, zich klaarmaken voor de grote dag: de bevalling!

‘Samantha En Michael Nemen Er Nog Eentje’ wordt geproduceerd door Eyeworks.
‘Samantha En Michael Nemen Er Nog Eentje’, vanaf dinsdag 2 juni om 20.30 uur.

Bekijk Samantha en Michael Nemen Er Nog Eentje op TVblik.nl/samantha-en-michael-nemen-er-nog-eentje