Show stopper or flopper: 2ste halve finale Songfestival 2015

Show stopper or flopper: 2ste halve finale Songfestival 2015

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Afgelopen donderdag was de tweede halve finale van het Eurovisie Songfestival 2015. Afgelopen dinsdag was de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival 2015, en woensdag kwam de eerste editie van show stopper or flopper die ging over de outfits die de zangers en de zangeressen aan hadden. Deze keer gaat het over wat de zangers en zangeressen aan hadden in de tweede halve finale van het songfestival.

Litouwen:
Hij droeg een mooi licht blauw pak met een donker blauwe bloes. En zij draag echt een geweldige jurk. Het is een korte jurk met een licht roze rok en blauwe top met drie kwart mouwen. De details van deze jurk zijn echt prachtig het lijkt bijna of het gemaakt was van allerlei bloem blaadje. Een echte show stopper.

 

Ierland:

Ze had een kanten top aan met glitterige details, een leren jasje en een zwarte broek met scheuren. Je kunt het amper zien omdat ze achter een rare piano zit en daarom vind ik het een flopper.

 

San Marino:
Zij droeg een lichte roze jurk met kralen versiering aan de bovenkant heel chic terwijl hij een spijkerbroek, wit shirt en een leren jasje droeg. Echt geen flopper maar wat mij betreft ook geen echte show stopper.

 

Montenegro:
Hij droeg een compleet zwart pak en een zwarte bloes. Op zijn cobert zat een leren detial maar dat zag er wel vreemd uit. Ik vond het veel te simpel en veel te saai en donker. Een flopper.

 

Malta:
Een lange zwarte jurk met een hele hoge split. Ook al is het simpel past het bij het wilde liedje waardoor het toch wel een Show stopper is.

 

Noorwegen:
Hij droeg een zwarte broek samen met een witte bloes en wit colbert en zei was volledig gekleed in het wit. ze had een witte top aan met halve mouwen en een witte rok die aan de voorkant korter was dan de achterkant. Niet lelijk maar vond het niet speciaal dus niet echt een show stopper.

 

Portugal:
Een zwarte latex broek gepaard het een zwarte top met hele lange achterkant waardoor je een cape fibe ervan krijgt met leren details met plastic lijkende schouders en daaraan vast een hele lange mouwen die als ware zijn open geknipt om een cape effect te creëren. Een flopper.

 

Tsjechië:
Hij droeg een volledig zwart pak en zij een korte jurk met een soort cape-achtig iets. Het was niet lelijk dat echt niet maar ook geen show stopper. Maar even serieus meid zonde van je schoenen dat doe je pumps toch niet aan, ik bel de schoenen bescherming straks nog.

 

Israël:
Hij droeg een zwart colbert met daaronder een zwart gilet en een witte bloes gepaard met een zwarte stropdas en een zwarte broek. Het bijzondere van deze outfit zijn toch wel de gouden schoenen met grote gouden vleugels. Stiekem zijn de schoenen wel een show stopper, maar de rest niet zo.

 

Letland:

Ze heeft een hele mooie lange rode zeemeermin stijl jurk. Ook heeft ze en zwart doorschijnende top met daarom patronen waardoor het lijkt of ze tatoeages heeft ook heeft ze een sieraad om haar hoofd. Ik vind het wel een beetje show stopper. Maar haar haar kon zeker beter.

 

Azerbeidzjan:
Hij droeg een lange zwarte jas met daaronder een grijze ombre shirt en een zwarte broek. De outfit paste zeker bij het liedje. Niet echt speciaal maar ook weer geen echt flopper.

 

IJsland:
Een hele lieve licht roze kleurige korte jurk dat is wat ze besloot te dragen. het had een wijde rok en beetje gouden detail op de top. Het meest speciale van deze outfit zijn toch wel haar blote voeten, en het effect dat ze creëerde dat ze het podium over liep. Een show stopper

 

Zweden:
Hij droeg een strakke leren broek en een grijs shirt maar het paste perfect bij het liedje paste, en de licht effecten waren ook wel gaaf gedaan op het shirt. Een echte show stopper.

 

Zwitserland:
Zij besloot op te treden in deze mooie lange witte jurk met versiering aan de bovenkant. En een zwarte doorschijnende cape. Een show stopper, ook al begon het een beetje gothic lijken.

 

Cyprus:
Hij droeg een chic zwart pak met witte bloes. Het is niet speciaal maar ook niet lelijk. Het ik geen show stopper maar ook echt geen flopper.

 

Slovenië:
Ze droeg een witte jurk met kanten details maar niet heel bijzonder, en had ze een koptelefoon op wat ik niet echt geweldig vind. Ik vind het wel een beetje een flopper.

 

Polen:
Dat ik zag dat ze een jurk besloot te dragen was ik toch wel verbaasd omdat het me lastig leek vanwege haar rolstoel. Maar ze heeft het voor elkaar gekregen het er erg mooi uit te laten zien met een lange witte rok en een op een bloes lijkende top met gouden details. Toch wel een show stopper.

 

Niet iedereen heeft het kunnen maken tot de finale maar Litouwen, Polen, Slovenië, Zweden, Noorwegen, Montenegro, Cyprus, Azerbeidzjan, Letland en Israël  zien we allemaal zaterdag 23 mei terug in de finale van het Eurovisie Songfestival 2015.

Op zoek naar een koptelefoon? Kijk op Knibble!