Utopiaan Giorgio verlaat Utopia

Utopiaan Giorgio verlaat Utopia

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Giorgio, de laatste inwoner van Utopia die al sinds het begin in Utopia zit, verlaat dinsdag na 546 dagen Utopia. Dinsdagmiddag keert Giorgio na een jaar en ruim zes maanden terug naar zijn oude leven die hij voor de SBS6-real life soap Utopia achter liet.

Giorgio riep maandagmiddag zijn medebewoners bij elkaar om zijn vertrek aan te kondigen. Volgens de Utopiaan heeft hij er alles uitgehaald wat er inzit en is het nu tijd om verder te gaan met school en om zijn familie weer te zien. Ook gaat het niet goed met de opa van Giorgio en dat is een extra reden om Utopia nu te verlaten.

In zijn afscheidsspeech vertelde hij dat het financieel niet zo goed gaat met Utopia. Ook is er al een incassobureau aan de deur geweest. Giorgio werd aan het einde van het eerste jaar van Utopia door zijn mede-Utopianen en de televisiekijkers gekozen tot 'Utopiaan van het jaar'. De voormalig student mocht de inhoud van de pot, ter waarde van 24.000 euro, meenemen. Morgen om 12:00 uur eindigt het Utopia-avontuur voor Giorgio.

Bekijk Utopia op TVblik.nl/Utopia