Lil' Kleine & Ronnie Flex opnieuw op 1 in Itunes

Lil' Kleine & Ronnie Flex opnieuw op 1 in Itunes

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het rapduo Lil' Kleine & Ronnie Flex staan ook deze week op één in de Itunes top 30. Het veelbesproken nummer Drank & Drugs staat sinds vorige week bovenaan de downloadlijst. Vorige week hebben ze Nicky Jam & Enrique Iglesias van de eerste plek verstoten.

Deze week bleven Nicky & Enrique op twee staan met het nummer El Perdón. De top drie wordt aangevuld met Felix Jaehn & Jasmine Thompson. Langzaam maar zeker stijgen zij van de vierde naar de derde plek met het nummer Ain't Nobody (Loves Me Better).

Onderaan de lijkst, op nummer 30, komt Pharrel Williams nieuw de Itunes binnen. Zijn nieuwe single heet Freedom en is deze week de hekkensluiter van Itunes. Zeven plekken verlies voor Taylor Swift & Kendrick Lamar. Het nummer Bad Blood zakt van 22 naar 29. 

De Nederlandse dj Martin Garrix komt samen met Usher opnieuw de Itunes top 30 binnen. Op nummer 28 staan zij met het nummer Don't Look Down. Een andere Martin, dj Martin Solveig, stijgt een paar plekken, Samen met GTA staat de dj met Intoxicated op nummer 26.

Voor Omi is het deze week een rust moment. De Cheerleader van Omi blijft een week staan op 24. In totaal staat deze zomerhit al ruim 26 weken in de Itunes top 30. Tien plekken verlies voor Ali B & Ruben Annink. Het nummer Terwijl Jullie Nog Bij Me Zijn zakt van 13 naar 23.

Julia Zahra zakt deze week ook enorm. Vorige week was zij nog de hoogste nieuwe binnenkomer met Just an Illusion. Deze week staat ze op nummer 17. Zangeres Demi Lovato, bekend van Let It Go, komt nieuw de Itunes binnen op nummer 15. Daar staat ze met het nummer Cool For The Summer.

Mag Ik Dan Bij Jou blijft ook deze week een muzikale strijd. Op nummer 12 staat de versie van Jeroen van der Boom, die zakt van 8 naar 12. De versie van Claudia de Breij zakt van 10 naar 13. In totaal staat de versie van Claudia nu ruim 33 weken in Itunes.

Het muzikale duo Madcon & Ray Dalton stijgen deze week. Na een aantal weken verlies stijgen ze deze week van 16 naar 11. Op die plek staat hun nummer Don't Worry. De hoogste nieuwe binnenkomer staat op nummer zeven. Daar staat dj Afrojack met Mike Taylor met het nummer Summerthings.

Op zes is deze week Adam Lambert blijven staan. Daar staat de zanger met het nummer Ghost Town. Voor de twee week achter elkaar staan Lil' Kleine & Ronnie Flex bovenaan de Itunes top 30. Er is inmiddels ook een kindvriendelijke versie van het nummer Drank & Drugs gemaakt, maar die staat nog niet in Itunes.

De Itunes top 30 is iedere vrijdag tussen 14.00 en 16.00 uur en zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur te horen op Q-music.