Camilla Meurer keert terug in GTST

Camilla Meurer keert terug in GTST

Geschreven door Sebastiaan Boers

Het worden bijzondere tijden voor Bing (Everon Jackson Hooi). Tijdens een gezellig uitje (kleiduivenschieten) met zijn aanstaande schoonvader, Ludo (Erik de Vogel) krijgen Bing en Ludo al snel woordenwisselingen. Dit mondt uit in een fikse ruzie waarbij Bing zijn zelfbeheersing verliest.

Op het moment dat Ludo weg wil lopen gooit Bing zijn geweer van zich af. Dat dit enorme gevolgen zou hebben heeft Bing niet kunnen bedenken. Het geweer valt, raakt de grond en vuurt een kogel af. Deze kogel treft Ludo in zijn onderrug. Vrijwel direct zakt de zakenman van Meerdijk in elkaar.

Maar dat is niet het enige waar Bing zich zorgen over moet maken. Hij zal waarschijnlijk oog in oog staan met een bijzondere ex-vriendin. Nadat zijn relatie met Aysen (Dilan Yurkadul) mislukte, wilde Bing op een manier toch vader worden. Hij besloot opzoek te gaan naar een draagmoeder. Deze vond Bing in Monica de Klein (Camillia Meurer). 

Maar als snel komt Aysen achter het geheim van Monica. Het blijkt dat Monica in geld nood zit en alles overheeft om maar van haar geldzorgen af te komen. Na lang speuren komt Aysen achter dit geheim. Tegenover de buitenwereld lijkt het alsof Bing en Monica een relatie hebben.

Zo gemeen als ze toen was, probeerde Aysen te stoken. Zij beweerde dat Bing alleen van het kind houdt en niet van Monica. Dit gelooft Monica niet en ze besluit de gok te wagen. Langzaam maar zeker heeft ze toch gevoelens ontwikkeld voor Bing en dit wil ze hem vertellen.

Eerst liegt ze tegen Bing dat ze haar kind is verloren. Dit heeft Monica gedaan als een soort test om te kijken hoe Bing hierop zou reageren. Meteen werd het Monica duidelijk dat het Bing alleen maar om het kind ging. Met veel pijn en moeite besloot Monica om Meerdijk te verlaten. Niemand wist dat Monica zwanger Meerdijk verliet.

Tijdens de cliffhanger van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST) hadden Lucas (Ferry Doedens) en Sacha (Gaby Blaaser) onverwacht bezoek van een klein jongetje. Dit jongetje leek verdacht veel op een kleine versie van Bing. Is het mogelijk dat Monica nu terugkeert naar Meerdijk mét een kind?

Hoe gaat Bing reageren op zijn ex en zijn kind? Hij krijgt het alles behalve makkelijk. Eerst moet hij maar eens aan Nina (Marly van der Velden) uitleggen hoe hij haar vader heeft verwond. Hoewel het een noodlottig ongeluk is, kan Ludo hier zijn slag uit slaan.

Feit is wel dat Camilla terugkeert in de soap. Op Instagram maakte Dilan een foto waarop ook Camilla te zien is. Hierop kan duiden dat een terugkeer van Monica definitief is. Maar of Bing hier ook zo blij van gaat worden? Hoe zal zijn nieuwe vriendin, Nina, op dit nieuws reageren? Worden zij een gelukkig gezinnetje?

Bekijk GTST terug via TV Blik.