GTST is weer terug

GTST is weer terug

Geschreven door Sebastiaan Boers

Vanaf vanavond kan de kijker weer genieten van Goede Tijden, Slechte Tijden (GTST). De bekendste soap van Nederland is weer terug van weggeweest. De laatste twee weken van afgelopen seizoen worden nogmaals uitgezonden bij RTL 4.

In de laatste twee weken liepen de spanningen in Meerdijk weer enorm hoog op. Net als vorig jaar, bestond de cliffhanger uit verschillende delen. Het was dan wel niet zo spannend als een seizoen ervoor, toch bleef de kijker met veel vragen achter.

Een zomer lang geen GTST, maar wel de GTST Zomer-blogs. De zevende editie hiervan ging over Aysen en Sjoerd. Dit nieuwe liefdeskoppel hebben samen veel meegemaakt. Ook zij maakten deel uit van de zomer-cliffhanger. Lees hier de zevende GTST Zomer-blog terug. 

De komende twee weken zijn nog herhalingen te zien van het afgelopen seizoen. Op maandag 31 augustus worden (waarschijnlijk) de meeste vragen beantwoord die zijn ontstaan tijdens de zomer-cliffhanger. GTST had een speciale app ontwikkeld om de vragen rondom de cliffhanger langzaam te ontrafelen.

Nu is het afwachten totdat het nieuwe seizoen dan van start gaat. Er is inmiddels wel een klein deel van de cliffhanger uitgelekt. RTL Boulevard maakte bekend dat Monica (Camilla Meurer) weer te zien zal zijn in het nieuwe seizoen. Lees hier het artikel over Camilla nogmaals terug.

Welke vragen er meteen beantwoord gaan worden zal vanaf maandag 31 augustus te zien zijn. Of alle vragen ook direct beantwoord gaan worden is nog maar sterk de vraag. In de laatste GTST Zomer-blog zullen (waarschijnlijk) op veel vragen een antwoord komen.

Goede Tijden, Slechte Tijden is vanaf vanavond weer iedere werkdag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.

Bekijk GTST terug via TV Blik.