'Zomaer' eventjes 'Doe Maar'

'Zomaer' eventjes 'Doe Maar'

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

''Muziek van vroeger combineren met muziek van nu, is misschien het succes van morgen''.

De mannen van Zomaer zijn er opnieuw in geslaagd om een leuke videoclip op te nemen. Zomaer, bestaat uit Thomas, Bart en Robin, hebben vandaag, 26 juli, een nieuwe video online gezet. Het is een medley geworden van de bekende Nederlandse band Doe Maar.

Heel veel hits van Doe Maar in de Zomaer stijl is bijzonder prettig om te horen. De doelgroep van Zomaer zal de muziek van Doe Maar wellicht niet kennen, maar na het zien en horen van de videoclip komt daar zeker verandering in. Op geheel eigen wijze maken de mannen van Zomaer een waar feestje van.

Dat de mannen plezier in zingen hebben is ook in deze video goed te zien. De eerste officiële single, Misschien Verliefd, heeft ook al een mijlpaal op Youtube bereikt. Inmiddels staat het aantal views voor deze videoclip al op 525.232 (26 juli, 22.00 uur). Ook het aantal abonnees op het Youtube kanaal van Zomaer loopt ook steeds hoger op. 

Het aantal abonnees van Zomaer gaat langzaam maar zeker richting de 25.000. De teller staat nu nog op 23.726 , maar deze loopt elke keer nog steeds op. De nieuwste muzikale video, van de Doe Maar medley is op de eerste dag ook goed bekeken. Het aantal views hiervan staat al op 7.450 views. Met deze medley kan Zomaer zomaar een compleet nieuwe doelgroep aanspreken.

De doelgroep van Zomaer is een compleet andere doelgroep van de muziek van Doe Maar. Uiteindelijk is muziek voor iedereen en hoort muziek niet in een ''hokje'' geplaatst te worden. Iedereen die de video van de Doe Maar medley bekijkt, zal hier zeker vrolijk van worden. De vrolijke mannen van Zomaer weten op een leuke, frisse manier de muziek van Doe Maar weet een beetje hip te maken.

Het nummer Liever Dan Lief komt dan ook zeker voor in deze medley. Toch is Zomaer niet de eerste band die dit nummer opnieuw ter gehore brengt. Rapper Gers Pardoel scoorde hier een grote hit mee. Door dit nummer samen uit te brengen met Doe Maar zelf.

De versie van Gers Pardoel en Doe Maar is ook op Youtube ook enorm goed bekeken. Deze 2.0 versie van dit nummer is inmiddels al door 3.642.145 mensen bekeken. Gers maakte, net als Zomaer, hier een geheel eigen versie van. Een versie van nu, met een nummer van vroeger. In de muziek gebeurd dit steeds vaker.

Dat Zomaer dit nu ook doet, is dus niet nieuw. Maar de manier waarop zij dit doen wel. Het is een compleet eigen, vrolijke en swingende versie geworden. Het zou een goed idee zijn voor Zomaer om een compleet album met Doe Maar nummers op te nemen.

De fans van Zomaer én de fans van Doe Maar zullen dit zeker kunnen waarderen. De fans van Doe Maar horen dan Zomaer en de fans van Zomaer horen de muziek van Doe Maar. Muziek van vroeger combineren met muziek van nu, is misschien het succes van morgen. Aan het aantal views op Youtube zal het zeker niet liggen.

Zomaer is hard op weg om een succesvolle Nederlandse band te gaan worden. Aan het enthousiasme zal het zeker niet liggen. Ook de vele fans (abonnees) zijn ook helemaal gek op Zomaer. De mannen klinken niet als ''Zomaer'' een (jongens)band, nee het is een band die werkelijk alles kunnen zingen. Doe Maar kan trots zijn om Zomaer.