'Zomaer' even een nieuwe videoclip

'Zomaer' even een nieuwe videoclip

Geschreven door Sebastiaan Boers

De mannen van Zomaer, Bart, Robin en Thomas, hebben een nieuwe single: Droomvrouw. Bij dit uptempo nummer hoort ook een videoclip. Nu drie dagen geleden, op 10 oktober, werd de videoclip van Droomvrouw online gezet. Na drie dagen is de videoclip al door ruim 12.990 mensen bekeken. Dit aantal loopt nog steeds op.

In de videoclip zijn Bart, Robin en Thomas te zien naast allemaal vrouwen die allemaal graag Miss Nederland willen worden. Deze videoclip bestaat voor een groot deel uit dit beeld. Het lijkt erop alsof Zomaer een gewoon optreden aan het geven is.

De vorige videoclip, een Doe Maar medley, ging op 26 juli online. Heel veel hits van Doe Maar werden ingezongen door de mannen van Zomaer. Het werd een hele eigen en bijzondere videoclip. Hier besteedde Showbizznetwork in juli ook al eens eerder aandacht aan. Lees hier het artikel nog eens terug. 

Maar daar blijft het niet bij. Met Zomaer gaat het ontzettend goed. De allereerst officiële videoclip van het nummer Misschien Verliefd is al meer dan 800.000 keer bekeken. Op 24 april werd de videoclip van de eerste echte Zomaer single online gezet.

Eind juli is de videoclip al door 525.232 mensen bekeken. Nu, bijna drie maanden verder, zijn daar nog eens bijna 300.000 views bijgekomen. Misschien Verliefd is op dit moment (13 oktober, 10.00 uur) al door 822.464 mensen bekeken.

Ook het eigen YouTube kanaal van Zomaer blijft maar groeien. Eind juli werd bijna de 25.000 abonnee verwelkomt. Maar inmiddels is dit aantal al lang overschreden. Inmiddels hebben al zeker 31.432 mensen het YouTube kanaal van de mannen van Zomaer gevonden.

Wie denkt dat is al het goede nieuws is, heeft het mis. Dinsdag maakte Thomas op zijn Facebookpagina bekend dat Zomaer een contract heeft getekend bij Age Network. ''Groot nieuws! Getekend bij AGE Network! Dit betekent MEER video's! MEER muziek en MEER vette dingen op en buiten YouTube! #‎AGEfamily‬'' aldus een enthousiaste Thomas op Facebook.

De komende laat Zomaer meer van zich horen, nog meer dan zij nu al doen. Niet alleen maken zij muziek, ook zijn ze vaak te zien in andere YouTube filmpjes. Bart, Robin en Thomas, de mannen die ''Zomaer'' even bekend werden dankzij hun auditie in Holland's Got Talent. Straks kan niemand meer om de mannen van Zomaer heen.