Maarten van Rossem wil verbod op Astro TV

Maarten van Rossem wil verbod op Astro TV

Geschreven door Sebastiaan Boers

Juryvoorzitter van de NCRV-quiz De Slimste Mens, Maarten van Rossem, laat graag van zich horen. In de aflevering van woensdagavond ging het over sterrenbeelden. Maarten gaf aan dat hij het niet zo heeft met de mensen van Astro TV. Volgens de juryvoorzitter zijn het pure oplichters. Hij zat er duidelijk mee en gaf dit ook duidelijk aan.

De kandidaten, Marjolijn Touw, Daan Nieber en Agnes Jongerius konden er wel om lachen. Het is niet de eerste keer dat Astro TV onder vuur ligt. De commerciële zenders RTL 4, RTL 5 en NET 5 geven veel uitzendtijd aan deze vorm van televisie. Het bekendste gezicht van Astro TV is toch wel Sonia.

Deze Sonia werd ineens nog bekender, niet van haar Astro TV zelf, maar door de imitatie van Carlo Boszhard. In de TV Kantine deed Carlo meer dan zijn best om Sonia te evenaren. Dit is wellicht één van de leukste typetjes die Carlo in de afgelopen seizoenen heeft neer gezet. 

EditieNL presentator Daan Nieber wist dinsdagavond als winnaar uit de bus te komen. Hij wist te winnen van Marjolijn Touw en Agnes Jongerius. De beide dames zagen elkaar in de finale. Het leek weer op een spannende finale, maar al snel wist Marjolijn de finale te winnen.

Daarmee moest Agnes de NCRV-quiz al na één aflevering weer verlaten. Maandagavond zag de kijker hoe Albert Heijn-acteur Harry Piekema ook al na één aflevering de quiz moest verlaten. Marjolijn en Daan zijn twee sterke spelers van deze quiz met een knipoog.

Of er ook daadwerkelijk een verbod gaat komen voor Astro TV is nog maar sterk de vraag. Er is een verbod gekomen op de (irritante) belspelletjes. Daar is Astro TV voor in de plaats gekomen. Als het aan Maarten ligt dan komt er een verbod op Astro TV.

Bekijk De Slimste Mens terug via TV Blik.  

Bekijk hieronder een fragment van Astro TV uit de TV Kantine:

https://www.youtube.com/watch?v=i1Il3eq8c1M