AVROTROS doet verslag van Canal Parade op NPO 3 én AT5

AVROTROS doet verslag van Canal Parade op NPO 3 én AT5

Geschreven door Daniël Schalk

Vandaag vindt de 20ste Canal Parade van de Gay Pride plaats in Amsterdam. Er is veel media-aandacht voor de 20ste edite van het grote evenement in Amsterdam. Niet alleen de publieke omroep, maar ook de Amsterdamse stadszender doet vandaag verslag van de Canal Parade.

NPO 3 brengt vanavond een verslag van de Canal Parade, gepresenteerd door Wie is de Mol?-presentator Art Rooijakkers. De presentator wordt dit jaar opnieuw bijgestaan door Richard Groenendijk. Patrick Martens neemt het stokje van Kees Tol over als presentator op het water.

Het is de zesde keer dat AVROTROS verslag doet van de wereldberoemde botenparade, het hoogtepunt van de Amsterdam Gay Pride. Art en Richard doen verslag vanaf de Prinsengracht en ontvangen onder anderen Karin Bloemen, Sharon Doorson, Boris Dittrich en André van Duin.

Ook de Amsterdamse stadszender AT5, waarvan onder andere de AVRO eigenaar is, doet verslag van de 20ste Canal Parade waarvan het thema ‘share’ is. AT5 doet, in samenwerking met AVROTROS, van 13:45 tot 17:00 uur verslag van de Canal Parade. Art Rooijakkers presenteert ook deze uitzending.

Het live verslag van de Canal Parade is vanaf 13:45 uur te zien op AT5 en op NPO3.nl

Vanavond om 21:45 uur is de compilatie van de Canal Parade te zien bij AVROTROS op NPO 3

Bekijk de Canal Parade van vorig jaar terug op TVblik.nl