Videoland werkt aan tweede seizoen Zwarte Tulp

Videoland werkt aan tweede seizoen Zwarte Tulp

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

Na het succes van het eerste seizoen van Zwarte Tulp is Videoland nu ook in onderhandeling voor een tweede seizoen van de serie. Dat heeft RTL laten weten in een reactie. " Na het succes van het eerste seizoen is Videoland nu ook in onderhandeling voor seizoen 2."

De succesvolle serie met o.a. Anna Drijver, Huub Stapel en vele andere bekende acteurs gaat over twee families wonend in de bollenstreek. Door een mysterieus ongeluk in het verleden zijn de families niet bepaald vrienden van elkaar. Beide families kweken een zwarte tulp en proberen die te claimen.

RTL heeft vandaag bekend gemaakt dat de serie die alleen exclusief te zien was bij Videoland, vanaf 6 september te zien zal zij bij RTL 4. Volgens de zender stond dit al geruime tijd op de planning. "Vanaf het begin is de planning geweest de serie ook te delen met het publiek van RTL 4. Deze aanpak past in de open distributiestrategie van RTL, waarbij content voor een zo breed mogelijk  publiek toegankelijk is, zodat kijkers zelf kunnen bepalen waar, wanneer en hoeveel ze kijken. Liefhebbers die alle afleveringen achter elkaar willen kijken op het moment dat het hen uitkomt, kunnen hiervoor nog steeds exclusief terecht bij Videoland." laat RTL in een reactie weten.

Wanneer de opnames starten van het nieuwe seizoen, en wanneer het te zien is bij Videoland is door RTL nog niet bekend gemaakt.

Bekijk Zwarte Tulp op TVblik.nl/zwarte-tulp