De VARA komt met een nieuwe dagelijkse quiz

De VARA komt met een nieuwe dagelijkse quiz

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

[caption id="attachment_26052" align="alignleft" width="300"] Afbeelding VARA[/caption]

Het is de laatste week voor twee quizzen. De nieuwste quiz van de AVROTROS, Pointless, is deze week voor het laatst te zien bij NPO 1. Ook De Slimste Mens, de quiz van de NCRV, heeft deze laatste week haar finaleweek. Nu deze twee quizzen wegvallen, probeert de VARA dit gat op te vullen.

Vanaf maandag 31 augustus komt de VARA met de nieuwe quiz Dubbelspel. Deze quiz is te zien van maandag tot donderdag en wordt gepresenteerd door Menno Bentveld. Met kennis en misleidende antwoorden proberen de kandidaten elkaar te slim af te zijn.

In de finale staan de twee sterkste kandidaten tegen over elkaar. Maar wie wint deze quiz, iemand met de meeste kennis, of iemand met het beste pokerface. Deze quiz heeft twee grote concurrenten rond een moeilijk tijdstip. Dubbelspel is te zien rond 19.50 uur, het tijdstip van het NOS Journaal van 20.00 uur op NPO 1.

Ook moet Dubbelspel het opnemen tegenover Goede Tijden, Slechte Tijden. Op maandag 31 augustus zal het nieuwe seizoen van de soap van RTL 4 weer van start gaan. Genoeg om te kiezen voor de kijker. De VARA pakt de kans met deze quiz met beide handen aan.

De Slimste Mens scoorde hoge kijkcijfers. Of dit ook gaat gebeuren met Dubbelspel, is nog maar sterk te vraag. Vanaf maandag 31 augustus zal Dubbelspel iedere maandag tot en met vrijdag te zien zijn bij de VARA op NPO 2. Rond de klok van 19.50 uur kan de kijker genieten van deze nieuwe quiz.

Bekijk Dubbelspel op TVblik.nl/dubbelspel