Ruben Nicolai en Lucille Werner co-host Carlo Boszhard

Ruben Nicolai en Lucille Werner co-host Carlo Boszhard

Geschreven door Daniël Schalk

Onder andere RTL4-presentatrice Chantal Janzen, RTL4-ster Johnny de Mol, RTL4-nieuwkomer Ruben Nicolai en AVROTROS-presentatrice Lucille Werner zullen plaatsnemen naast Carlo Boszhard is Carlo’s nieuwe zondagmiddagprogramma Carlo’s TV Café, de opvolger van Life 4 You.

Tijdens de najaarspresentatie van de RTL-zender heeft familiezender RTL4 bekendgemaakt dat Boszhard definitief dit najaar terugkeert op de zondagmiddag, nadat hij eerder dit jaar afscheid nam van 15 jaar lang zondagmiddagtelevisie samen met RTL4-presentatrice Irene Moors.

Eerder deze maand werd al bekend dat het nieuwe programma van Carlo de naam Carlo’s TV Café draagt, en dat hij in het programma hulp krijgt van verschillende co-hosten, nu hij een nieuw zondagmiddagprogramma gaat maken zonder zijn vertrouwde co-host Irene Moors.

De naam van het nieuwe zondagmiddagprogramma van Carlo doet mensen al snel denken aan het programma De TV Kantine, dat Carlo al jaren samen met Irene maakt. In het programma worden bekende Nederlanders gepersifleerd. Carlo’s TV Café wordt meer amusement maar wel met typetjes.