Humberto en Luuk eindigen gelijk in RTL Late Fight

Humberto en Luuk eindigen gelijk in RTL Late Fight

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Vrijdag 12 juni was de laatste uitzending van het tweede seizoen van RTL Late Night. Humberto Tan en zijn sidekick Luuk Ikink mochten gaan genieten van hun welverdiende vakantie. Maar voordat hun op vakantie mochten hebben de twee overuren gemaakt voor de opnames van RTL Late Fight.

RTL Late Fight was de afgelopen zomermaanden te zien op het YouTube-kanaal van RTL Late Night. In RTL Late Fight gingen Humberto en Luuk de strijd met elkaar aan. De twee RTL Late Night-gezichten streden in RTL Late Fight om de titel ‘Beste RTLLN-kenner’, maar werden het uiteindelijk alle twee.

Na een felle strijd wisten de talkshowhost en zijn sidekick gelijk te eindigen. De eerste ronde werd gewonnen door Luuk, maar Humberto kwam in de tweede ronde terug waardoor de tussenstand op 1-1 kwam te staan. Luuk ging vervolgens aan kop met 2-1, vervolgens 3-1 en daarna zelfs met 4-2.

Humberto kwam na de 6de ronde terug waardoor de stand op 4-3 kwam te staan. De presentator bleef zijn sidekick de baas en won ook ronde 7, 8, 9 en 10 waardoor hij met 4-7 voor kwam te staan op Luuk. In de 11de ronde kwam Luuk terug en versloeg Humberto waarmee de stand op 5-7 kwam.

Tijdens de laatste ronde van RTL Late Fight waren er 2 punten te verdienen, daarmee kon de eindstand gelijk worden. De twaalfde ronde moest Luuk vragen over Humberto beantwoorden, en Humberto vragen over Luuk. Luuk kende Humberto het allerbeste en won de laatste ronde.

Met het winnen van de laatste ronde kreeg Ikink twee punten en daarmee kwam de eindstand op 7-7. Na de hele zomer te hebben gestreden hebben Humberto en Luuk alsnog niet uitgemaakt wie de ‘Beste RTLLN-kenner’ is. “Ik ben zelf ook verbaast”, was de reactie van sidekick Luuk Ikink.

Bekijk hieronder de 12de en laatste ronde van RTL Late Fight: