Stijgende lijn voor Buddy Vedder

Stijgende lijn voor Buddy Vedder

Geschreven door Sebastiaan Boers

Goede Tijden, Slechte Tijden acteur Buddy Vedder doet het ook goed als presentator. Hij presenteert nu voor de derde week op rij de Kids Top 20. In dit muziekprogramma komen allerlei artiesten langs om voor een klas op te treden. Aan Buddy de taak om de artiesten van alles te vragen.

De derde aflevering, met Buddy als presentator, werd bekeken door 111.000 kijkers. Een week eerder keken er 66.000 mensen. Langzaam maar zeker krijgt Buddy meer kijkers die hem willen zien als presentator. Met de huidige kijkcijfers wist Buddy een marktaandeel binnen te halen van 14,6 %.

Voor de tweede week op rij weet Buddy meer kijkers te scoren. De allereerste aflevering, nu twee weken geleden, werd bekeken door 60.000 mensen. Dat was meteen de start van het nieuwe, muzikale, seizoen van de Kids Top 20. Langzaam maar zeker is de Kids Top 20 een begrip aan het worden. 

Wie weet komt dit ook door Buddy als presentator. De jonge acteur/presentator doet de presentatie op geheel eigen wijze. De (jonge) kijkers raken langzaam gewend aan Buddy. Buddy nam drie weken geleden het spreekwoordelijke stokje over van Monique Smit.

De Kids Top 20 is ieder zaterdagochtend rond 08.10 uur te zien bij de AVROTROS op NPO 3.

Bekijk de Kids Top 20 terug via TV Blik.