Liesanne Jansen raadt Het Geluid van Qmusic

Liesanne Jansen raadt Het Geluid van Qmusic

Geschreven door Daniël Schalk

[caption id="attachment_27237" align="alignleft" width="300"] Reactie Mattie bij horen bevestiging van De Jury[/caption]

Liesanne Jansen uit Oud-Beijerland heeft tijdens de SuperRonde in de ochtendshow van Mattie & Wietze na 42 dagen Het Geluid geraden. Het juiste antwoord was namelijk het ‘lostrekken van een plant uit een potje’. De 29-jarige lerares wint hiermee een bedrag van 51.500 euro. Het goede antwoord komt eigenlijk van een vriendin van Liesanne. De vriendin raadde Het Geluid, maar Liesanne stuurde het antwoord in.

Al weken is Nederland in de ban Het Geluid. Het begon met een startwaarde van 2.500 euro en bij ieder fout antwoord steeg de waarde met 100 euro. In de afgelopen 7 weken zijn er maar liefst 490 foute antwoorden voorbij gekomen, zoals ‘het plastic lipje uit een melkpak trekken’.

Ook antwoorden als ‘het afscheuren van een stukje plakband van een plakbandhouder’ en ‘een rietje in een drinkpakje steken’ kwamen binnen bij Qmusic. Door deze vele foute antwoorden van overtuigde luisteraars liep de totale waarde van Het Geluid op tot maar liefst 51.500 euro netto.

Nadat maandagochtend door Liesanne het goede antwoord werd gegeven is Qmusic direct van start gegaan met een nieuw geluid. Luisteraars maken hiermee opnieuw kans om Het Geluid te raden. Het is dit jaar alweer de 10de keer dat het spannendste radiospel van Nederland wordt gespeeld.