Hardwell reikt Talent Award uit tijdens Televizier-Ring Gala

Hardwell reikt Talent Award uit tijdens Televizier-Ring Gala

Geschreven door Daniël Schalk

Robbert van de Corput, beter bekend als de nummer 1 dj van de wereld Hardwell, reikt aanstaande donderdag, 15 oktober, de Televizier Aanstormend Talent Award uit tijdens het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala. Dit jaar zijn Luuk Ikink, Jan Versteegh en Arjen Lubach genomineerd.

Aan dj Hardwell de eer om de winnaar van de Talent Award bekend te maken. “Ik weet hoe belangrijk het is om een Best Talent Award te winnen als je je dromen waar wil maken. Daarom vind ik het een eer om tijdens het gala in Carré de Aanstormend Talent Award uit te reiken”, aldus de dj.

Robbert van de Corput maakte in 2013 zijn droom waar. Op 25-jarige leeftijd werd hij uitgeroepen tot de nummer 1 dj van de wereld. Daarmee werd hij de jongste dj ooit met deze titel. In 2014 verlengde hij zijn titel en heeft hij inmiddels de wereld veroverd met zijn populaire muziek.

Aankomende donderdag worden tijdens het 50ste Gouden Televizier-Ring Gala in Koninklijk Theater Carré de Televizier Aanstormend Talent Award, de Zilveren Televizier-Ster Man en Vrouw, de Gouden Stuiver en de Gouden Televizier-Ring uitgereikt. SynDROOM, Expeditie Robinson en Streetlab maken kans op de Televizier-Ring.