Loek Peters in nieuwe jeugdserie Voetbalmeisjes

Loek Peters in nieuwe jeugdserie Voetbalmeisjes

Geschreven door Daniël Schalk Laatste update:

Loek Peters, bekend van zijn rol als Berry Reitens in Penoza, vertolkt in de nieuwe AVROTROS-jeugdserie Voetbalmeisjes de rol van Jacco, de vader van voetbalmeisje Roxy, gespeeld door Cherise Schelts. Naast de stoere meiden van het elftal spelen er nog meer bekende acteurs in de serie.

Ook Imanuelle Grives, bekend van Alleen Maar Nette Mensen, Tatum Dagelet, bekend van Leve Boerenliefde, en Terence Scheurs, bekend van De Verbouwing, spelen een rol in de nieuwe jeugdserie. De voetbalcoach wordt gespeeld door Mohamed Chaara, bekend van Shouf Shouf!

In Voetbalmeisjes staat het multiculturele meidenelftal van FC Athena centraal. De meiden uit het elftal jagen hun dromen na, groeien uit elkaar, worden verliefd, nemen hun verlies en strijden samen voor de winst. De meiden hebben allemaal hun eigen problemen maar hebben voetbal gemeen.

Hun favoriete sport verbindt de verschillende meiden met elkaar. Elke aflevering van Voetbalmeisjes staat één meisje uit het elftal centraal. Deze nieuwe AVROTROS-jeugdserie Voetbalmeisjes wordt gemaakt door BosBros, de makers van populaire bioscoopfilm als Wiplala en Dolfje Weerwolfje.

Voetbalmeisjes is in het najaar van 2016 te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Bekijk Voetbalmeisjes op TVblik.nl/voetbalmeisjes