Vier Toppers gaan opzoek naar nummer vijf

Vier Toppers gaan opzoek naar nummer vijf

Geschreven door Sebastiaan Boers Laatste update:

Eindelijk gaat SBS6 het weer proberen op de zaterdagavond. Na weken van films is het nu tijd voor een echt programma. Niet echt een programma maar een nieuwe talentenjacht! In Topper Gezocht! gaan vier Toppers opzoek naar een vijfde Topper. De vier Toppers, René Froger, Gerard Joling, Jeroen van der Boom én Jan Smit zijn de vier juryleden.

Zij moeten in vier auditie afleveringen bepalen wie er goed genoeg is. Er mogen slechts twaalf nieuwe 'Toppers' door naar de halve finale. Want de nieuwe Topper mag mee doen aan het Toppers in Concert 2018 in de Amsterdam ArenA. Dit jaar zal het concert op 25 en 26 mei 2018 plaats vinden. De winnaar zal dan voor zeker 65.000 mensen op gaan treden, naast de huidige vier Toppers. 

Deze nieuwe talentenjacht zal gepresenteerd worden door Irene Moors. Het is de eerste talentenjacht die Irene voor SBS6 mag presenteren. Naast Topper Gezocht! is Irene ook op de dinsdagavond van SBS6 te zien. Op die avond presenteert Irene Vet fit én De Perfecte Vraag. Vanaf 20.00 uur kan de kijker twee uur lang kijken naar deze nieuwe talentenjacht.

Direct na Topper Gezocht! zal Komt een man bij de dokter te zien zijn. In dit komische programma worden allerlei grappige moppen op een hilarische manier voorbij. Daarna is het nieuwsprogramma, Hart van Nederland, weer te zien. Hoe beide programma's het gaan doen zal moeten blijken. De concurrentie op zowel NPO 1 als RTL 4 zal niet mals zijn.

Want RTL 4 begint ook aan een vernieuwde zaterdagavond. Nu de TV Kantine is afgelopen is het tijd voor iets nieuws. Om 20.05 uur zal Benidorm Bastards & de boefjes te zien zijn. De oudjes zijn terug voor een nieuw seizoen. Inmiddels kent iedereen de grappen en grollen van de oude mensen. Met de verborgen camera zijn vooral de reacties van de omstanders hilarisch. Maar met de komst van de boefjes kan het wel eens heel anders gaan uitpakken.

Daarna doet RTL 4 iets wat SBS6 vaak deed. De commerciële zender gaat om 20.40 uur een film uitzenden. De Nederlandse film Rokjesdag zal haar televisiedebuut gaan maken. In deze film van Johan Nijenhuis draait het allemaal om singles. Wie vindt de ware liefde? Onder andere Lieke van Lexmond, Loek Peters en Lisa Zweerman spelen een belangrijke hoofdrol.

De nieuwe zaterdagavond van SBS6 ziet er vanaf vanavond zo uit:

20.00 uur Topper Gezocht!
22.00 uur Komt een man bij de dokter
22.30 uur Hart van Nederland

De nieuwe zaterdagavond van RTL 4 ziet er vanaf vanavond zo uit:

20.05 uur Benidorm Bastards & de boefjes
20.40 uur Rokjesdag (volgende week de start van It Takes 2)
22.55 uur Wie ben ik?!