RTL blaast Idols nieuw leven in op RTL 5

RTL blaast Idols nieuw leven in op RTL 5

Geschreven door Pieter Jongsma Laatste update:

RTL brengt de talentenjacht Idols terug op de buis, het programma dat van 2002 tot 2008 te zien was bij RTL 4 komt terug. RTL brengt de talentenjacht terug op jongerenzender RTL 5.

Idols dat iedere week miljoenen kijkers wist te trekken komt terug bij RTL. Dat heeft RTL vandaag bekend gemaakt, wie het programma gaat presenteren, en wie er in de jury zullen zitten is niet bekend.

Zenderdirecteur Werner van Es: “‘Idols’ is de talentenjacht die wereldwijd veel succesvolle artiesten heeft voortgebracht. Iedereen krijgt de kans om het nieuwe popidool van Nederland te worden. ‘Idols’ past perfect bij RTL 5 en is internationaal al vele jaren een groot succes.”

Alle deelnemers worden vanaf de eerste auditie op de voet gevolgd op weg naar de verwezenlijking van hun droom. Niet alleen hun zangtalent, maar ook de uitstraling is doorslaggevend voor verdere deelname aan het programma. Voor de winnaar van komend seizoen ligt een platencontract in het verschiet.

‘Idols’ is op dit moment nog steeds de meest populaire talentenjacht ter wereld waarin op zoek wordt gegaan naar een popidool sinds de lancering in 2001. Op dit moment is de talentenjacht onder andere te zien in Duitsland, Frankrijk, Amerika, Portugal, Zuid-Afrika en Zweden. Bekende artiesten als Will Young en Kelly Clarkson kregen grote bekendheid door ‘Idols’.

Het nieuwe seizoen van Idols is te zien vanaf het voorjaar van 2016.
Aanmelden voor het nieuwe seizoen van Idols kan door je hier aan te melden.

Bekijk Idols op TVblik.nl/idols