Martin Solveig, Felix Jaehn en Firebeatz toegevoegd aan line-up 538JingleBall

Martin Solveig, Felix Jaehn en Firebeatz toegevoegd aan line-up 538JingleBall

Geschreven door Pieter Jongsma

Naast headliner Afrojack, treden ook Martin Solveig, Felix Jaehn en Firebeatz op tijdens 538JingleBall op 19 december in de Ziggo Dome. Dit maakten Coen & Sander bekend op Radio 538.

538JingleBall is het jaarlijks terugkerende evenement van 538 voor iedereen die de feestdagen knallend en dansend wil beginnen. Het thema van 538JingleBall is dit jaar 'The Wild Side of X-mas', de kaartverkoop is reeds begonnen.

De Franse DJ/Producer Martin Solveig is natuurlijk bekend van de hits Hello (feat. Dragonette) en Intoxicated en had deze zomer een residentie in Pacha op Ibiza met zijn eigen concept 'My House'. Felix Jaehn tekende voor twee grote zomerhits deze zomer: Ain't Nobody en Cheerleader. Het Nederlandse duo Firebeatz komt na het succesvolle optreden op JingleBall vorig jaar ook dit jaar weer kerst vieren in de Ziggo Dome.

Voor het vierde jaar op rij organiseert Radio 538 538JingleBall in de Ziggo Dome. Vorig jaar traden daar onder meer Tiësto, Martin Garrix, Nicky Romero en W&W op in een uitverkochte Ziggo Dome. Meer namen voor de editie van 2015 worden binnenkort bekend gemaakt.