Interview Paul de Leeuw met Adele in Adele & De Leeuw

Interview Paul de Leeuw met Adele in Adele & De Leeuw

Geschreven door Daniël Schalk

NPO 1 zal op op zaterdag 12 december om 21:15 uur het interview van Paul de Leeuw met Adele uitzenden. Voorafgaand aan het concert dat de Britse zangeres gaf ter gelegenheid van het uitkomen van haar nieuwe album '25' mocht de VARA-presentator en zanger haar interviewen.

NPO 3 zal zaterdag 28 november een deel van het interview uitzenden. Voorafgaand zendt NPO 3 het concert ‘Adele Live in Londen’ uit, een concert dat ze gaf in samenwerking met de Britse publieke omroep BBC. Hierin laat ze haar nieuwe nummers horen en spreekt ze met Graham Norton.

De hele ontmoeting tussen Paul de Leeuw en Adele is te zien in de special Adele & De Leeuw op zaterdag 12 december om 21:15 uur op NPO 1. Paul en Adele kennen elkaar al sinds ze 7 jaar geleden bij hem te gast was Mooi! weer de Leeuw. Sindsdien hebben ze elkaar meerdere keren ontmoet.

Paul mocht ook naar het concert ‘Adele Live in Londen’. “Ik werd gevraagd om te komen en mocht haar interviewen voor de Nederlandse televisie. Ik was zo blij dat ik haar na vijf jaar weer zag. Het was geweldig!”, aldus de presentator. Adele haar nieuwe album verscheen op 20 november.