Adele en Paul de Leeuw scoren goed voor NPO 1

Adele en Paul de Leeuw scoren goed voor NPO 1

Geschreven door Sebastiaan Boers

Paul de Leeuw was zaterdagavond goed vertegenwoordigd. Samen met zijn goede vriendin en zangeres Adele waren de twee te zien. Direct na De kwis stond Paul alweer klaar om samen met Adele te praten. De twee oude vrienden vonden het fijn om elkaar na vijf jaar weer eens te spreken.

Het interview tussen Adele en Paul leverde natuurlijk de nodige hilariteit op. Zaterdagavond 28 november waren de twee ook al samen te zien bij NPO 3. De VARA wist de beelden van het concert van Adele in handen te krijgen. Dit concert werd toen door 700.000 mensen bekeken. Tijdens haar concert zong Adele onder meer haar huidige hitsingle Hello. 

Het interview wat Paul met Adele hield werd bekeken door 1.591.000 mensen. Met deze hoge kijkcijfers staan Adele en Paul samen op de derde plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de VARA komt door dit Adele en Paul uit op 24,5 %. Dit muzikale duo kent elkaar al een tijdje. Zo was Adele al eens te zien in het programma van Paul; Mooi! Weer de Leeuw.

Voordat het interview plaats vond was Paul ook al te zien. Direct na het NOS Journaal van 20.00 uur was Paul te zien in De kwis. Opnieuw mochten twee gasten De kwis spelen. De dj's Giel Beelen en Gerard Ekdom mochten beiden naast Paul plaats nemen.

Deze muzikale strijd tussen beide dj's werd bekeken door 1.285.000 mensen. Dat zijn er iets meer dan een week eerder. Vorige week zagen 1.200.000 mensen hoe Henk Krol De kwis speelde. Met de huidige kijkcijfers staat De kwis op de achtste plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de VARA komt uit op 19,9 %.

Ik Vertrek moest plaats maken voor Adele en Paul en viel een week uit. Frans Bauer bleef wel overeind op de zaterdagavond. In totaal keken er weer 1.301.000 mensen naar Vive la Frans. Dat zijn er meer dan een week eerder. Vorige week keken er eindelijk weer eens 1.065.000 mensen naar Frans. Met de huidige kijkcijfers staat Frans dan ook op de zevende plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor de AVROTROS komt uit op 21,6 %.

Dit alles blijkt uit de kijkcijfers die Stichting Kijkonderzoek dagelijks op haar website publiceert.

Bekijk De kwis terug via TVBlik.